Start een Gezond en Gelukkig Futureproof Leven

Voorbij de chaos en de plotselinge veranderingen in de wereld


  • A
  • A
  • A

We leven in een tijd dat er nogal veel aan de hand is in de wereld is, denk aan corona, Oekraïne oorlog,tekort aan woonruimte en overspannen huizenmarkt, gascrisis, klimaatcrisis, torenhoge inflatie, me too beweging, grote misstanden in politiek en het bedrijfsleven die aan het licht komen, steeds verdere groeiende afhankelijkheid van elektriciteit, vrijheidsbeperkende maatregelen en de verregaande polarisatie van de wereld. Je hoeft geen ziener te zijn om te begrijpen dat er zich grote wereldwijde substantiële veranderingen aankondigen die leiden naar wat je zou kunnen noemen een nieuwe wereld.

Ben jij al klaar voor deze grote veranderingen waarin de dingen echt heel anders worden dan we gewend zijn. Ben jij klaar voor deze big time transitie? Ben jij klaar voor de sprong naar een nieuwe wereld?

Kijk eens heel eerlijk in de spiegel, in je innerlijk.

Wat zie je dan?

Ben je rustig van binnen? Vol geloof en vertrouwen? Inventief, creatief, optimistisch en stroomt u over van levensenergie? Bent je leidend voor uw naasten en omgeving daarin?

Of maak je je zorgen, ben je onrustig, gestrest, neerslachtig, angstig, wanhopig, schiet je alle kanten op? Bent je voornamelijk aan het overleven, de eindjes aan elkaar aan het knopen, balletjes hoog aan het houden, aan het vechten om wanhopig proberen vast te houden aan wat was?

De tijden van grootse wereldse veranderingen in onze geschiedenis zoals bijvoorbeeld ten tijden van de pest waarna de wereld er ook totaal anders uit zag, zijn van allen tijden. En leren ons bovendien 1 ding, namelijk degene die zich weet aan te passen, flexibel, inventief is en vanuit een vrije geest op zoek gaat naar anders, dat zijn de gene die sterk uit de grote verandering komen en een stevige gezonde, gelukkige basis weten op te bouwen voor zichzelf en hun naasten. Al degene die in minder of meerdere mate de verandering ontkennen of ertegen vechten die krijgen te maken met een stevige tot een helse overgangservaring.

Kies jij voor het eerste en wil je daar wat ondersteuning bij? Wilt je leren hoe je je lijden kunt omzetten naar een gelukkig en gezond Leven ongeacht de omstandigheden en situatie? Wil je klaar zijn voor welke verandering dan ook?


Graag neem ik je mee in de beweging van lijden naar Leiden.

Een start van een Gezond en Gelukkig Futureproof LevenHoe?

In een serie van 6 individuele consulten gaan we in op jouw innerlijke wereld, wat in jou leeft of beter lijdt nog in het oude? Welke crisis huist er in jou? Dat doen we:

Via het realiseren van heldere inzichten en begrip op je huidige situatie.

Door aan de slag te gaan met eenvoudige simpele praktische oefeningen die je helpen nog meer inzicht te krijgen in je patronen om vervolgens je gedrag (woorden, daden en zijn) aan te passen en daarmee jezelf uit het lijden te bevrijden.

Via intentioneel onderzoek en doorlopen van beweging van acceptatie van 'wat is' , het loslaten van programma’s die 'wat is' veroorzaken, overgave aan de innerlijke stem, ontvangen van innerlijke leiding om van daaruit te gaan doen wat nodig is.

Er wordt ingestoken op waar jij zit in bewustzijn. De aanpak wordt volledig ingericht naar wat jij voor je bewustzijnsontwikkeling naar volledige innerlijk vrijheid in het NU nodig hebt.

We gaan hierbij vooral heel praktisch aan de slag!

Elementen die aan de orde komen:

  • Zichtbaar maken en loslaten van de programma’s die in jou draaien en die je vasthouden in het ontkennen, behouden en vechten;
  • Loskomen van de wereld van dualiteit in jou (tegenstrijdige gedachten, gevoelens en emoties) waardoor het lijden in stand gehouden wordt;
  • Herstellen van je innerlijk rust, gezondheid (mentaal-emotioneel-lichamelijk);
  • Herstellen van de verbinding met het intuïtief weten;
  • Herstellen van het geloof en vertrouwen;
  • Vrij maken van de Levensstroom in jou;
  • Leven in de nieuwe wereld, hoe doe je dat?


De serie consulten kenmerken zich door no nonsens, praktisch, eerlijk en direct, soms 'into the face' en een andere keer weer zacht omhullend. Alles wat jij nodig hebt om te komen tot een Gezond en Futureproof Leven ongeacht de omstandigheden, plotselinge veranderingen en situatie in de buitenwereld.

Heb je interesse?

Stuur dan een contact verzoek of bel.


Nu ook in groepsverband 7 trainingsavonden met interval van 2 weken.

Speciaal voor gevorderden op gebied van innerlijke ontwikkeling.

Stoom jezelf klaar voor alle grote veranderingen en het leven in een nieuwe wereld!

Bel of mail als je interesse hebt.Voor wie?

De consulten zijn geschikt voor volwassenen en jong volwassenen vanaf 18 jaar die verantwoordelijkheid willen nemen voor hun eigen leven en op een bewuste manier willen werken aan hun eigen innerlijke groei en bewustwordingsproces.


Praktische info


Locatie

voor individuele trajecten: InTune praktijk, Doesburg

in groepsverband

7 trainingsavonden van 19:30-21:30 om de 2 weken
ma 19 sept - 3 en 17 okt, 31 okt, 14 en 28 nov, 12 dec

max. groepsgrootte = 5

InTune Praktijk, Doesburg
Investering in jezelf


Individueel traject

€660 incl.BTW voor 6 consulten van 1.5 uur

incl. tussentijdse ondersteuning per telefoon\mail en ondersteunende theorie

Groepstraject

€560 incl.BTW voor 7 trainingsavonden

incl. tussentijdse ondersteuning per telefoon\mail


voor een consult via eigen bedrijf of werkgever gelden andere tarieven zie: totaaloverzicht vergoedingen