Coach-Reading Consult

Het verkrijgen van inzicht en helderheid in alle aspecten van je leven.  • Ervaar jij belemmeringen of een disbalans in je leven, in jezelf of op gebied van je werk, fysieke gezondheid, relaties, emoties, mentale patronen, financiën etc.?

  • Ervaar jij hinder van een gebrekkig zelfvertrouwen, stress, angsten, depressieve gevoelens, eenzaamheid en andere ziele(trauma's)?

  • Wil je meer innerlijke rust, plezier, vitaliteit, gezondheid, vrijheid, overvloed, enthousiasme, flow en voldoening in je leven ervaren?

  • Ben jij op zoek naar zingeving, naar wie je werkelijk bent, de zon in jou, waarom je hier bent en wat je komt doen?

  • Ben jij bereid naar jezelf te kijken, verantwoordelijkheid te nemen, jezelf te veranderen en het heft in eigen hand te nemen?

Dan is een coaching\reading consult
wellicht wat voor jou!


  • A
  • A
  • A

Over het consult

Dit consult is volledig gericht op creëren van inzicht, helderheid en bewust worden de van oorzaak van het niet stromen in je leven. Dat kan gaan over ziekte, gebrek aan vitaliteit, onbalans, stress, burn-out, angsten, (zielen)trauma's, belemmerende emoties, gedachten en gedragspatronen, relatieproblemen, ontevredenheid, eenzaamheid, overprikkeling, gebrek aan zingeving t/m de grote levensvragen waarom ben ik hier en wat heb ik hier te doen.

Naast inzicht en helderheid wordt er toegewerkt naar praktische handvatten om in je dagelijks leven mee aan de slag te gaan om zo zelf je zelf helend vermogen aan te spreken en de benodigde innerlijke en uiterlijke veranderingen vorm te kunnen geven. Soms wordt dit aangevuld met een ondersteunend (energetisch)voedings-of lifestyle advies.

Uitgangspunt voor het gesprek zijn jouw vragen. Alles wat ik krijg te zien, weet en doorkrijg zal gericht zijn op jou innerlijk proces wat de basis zal vormen voor de antwoorden op je vragen.

Het gesprek mag je opnemen met je telefoon zodat je het achteraf nog eens kan na beluisteren. Er wordt veelal veel gezegd tijdens het consult en door het nog eens te beluisteren hoor je vaak weer andere dingen bovendien zal het je helpen dat gene wat gezegd is nog beter te kunnen integreren.

Vaak is 1 consult al voldoende om belangrijke stappen te kunnen maken en verbetering in de kwestie waarvoor je komt te realiseren. Een consult duurt ongeveer 1.5 uur.


Voor wie?

De consulten zijn geschikt voor volwassenen en jong volwassenen vanaf 15 jaar die verantwoordelijkheid willen nemen voor hun eigen leven en op een bewuste manier willen werken aan hun eigen innerlijke groei en bewustwordingsproces. Voor kinderen jonger dan 15 jaar vind er van te voren een kort overleg plaats zodat een gepaste en aangepaste vorm van ondersteuning gevonden kan worden.


Praktische info


Locatie

InTune, Doesburg

(voor elders klik op: consulten op locatie)

nu ook online!Investering in jezelf


€85 incl.BTW voor een consult van 1.5 uur

voor een consult via eigen bedrijf of werkgever gelden andere tarieven zie: totaaloverzicht vergoedingen