Advies & Reading per mail

Het verkrijgen van inzicht en helderheid in alle aspecten van je leven.  • Zit jij met een vraag(en) over de belemmeringen die je ervaart of een disbalans in je leven, in jezelf of op gebied van je werk, fysieke gezondheid, relaties, emoties, mentale patronen, financiën etc.?

  • Ervaar jij hinder van een gebrekkig zelfvertrouwen, stress, angsten, depressieve gevoelens, eenzaamheid en andere ziele(trauma's) en wil je daar meer inzicht in?

  • Wil je weten hoe je meer innerlijke rust, plezier, vitaliteit, gezondheid, vrijheid, overvloed, enthousiasme, flow en voldoening in je leven ervaren?

  • Ben jij bereid naar jezelf te kijken, verantwoordelijkheid te nemen, jezelf te veranderen en het heft in eigen hand te nemen?

  • Heb je door de situatie geen tijd en mogelijkheid om een afspraak in mijn werkpraktijk te maken?


Dan is een reading & advies consult per mail
wellicht wat voor jou!


  • A
  • A
  • A

Over de reading & advies per mail

De reading en advies per mail is volledig gericht op creëren van inzicht, helderheid en bewust worden de van oorzaak van het niet stromen in je leven. Dat kan gaan over ziekte, gebrek aan vitaliteit, onbalans, stress, burn-out, angsten, (zielen)trauma's, belemmerende emoties, gedachten en gedragspatronen, relatieproblemen, ontevredenheid, eenzaamheid, overprikkeling, gebrek aan zingeving t/m de grote levensvragen waarom ben ik hier en wat heb ik hier te doen.

Naast inzicht en helderheid zal er daar waar nodig praktische handvatten geadviseerd worden om in je dagelijks leven mee aan de slag te gaan om zo zelf je zelf helend vermogen aan te spreken en de benodigde innerlijke en uiterlijke veranderingen vorm te kunnen geven.

Uitgangspunt voor reading is jouw vraag of vragen (gericht op 1 thema). Alles wat ik krijg te zien, weet en doorkrijg zal gericht zijn op jouw innerlijk proces wat de basis zal vormen voor het antwoord op de vragen die je dan per mail krijgt toegestuurd. Dit consult is inclusief een korte nazorg mocht de inhoud van de reading voor je niet helemaal duidelijk zijn.


Voor wie?

De consulten zijn geschikt voor volwassenen en jong volwassenen vanaf 15 jaar die verantwoordelijkheid willen nemen voor hun eigen leven en op een bewuste manier willen werken aan hun eigen innerlijke groei en bewustwordingsproces. Voor kinderen jonger dan 15 jaar vind er van te voren een kort overleg plaats zodat een gepaste en aangepaste vorm van ondersteuning gevonden kan worden.


Praktische infoInvestering in jezelf


€50 incl.BTW

voor een consult via eigen bedrijf of werkgever gelden andere tarieven zie: totaaloverzicht vergoedingen