Start een Gezond en Gelukkig Futureproof Leven

Voorbij de chaos van wereld


  • A
  • A
  • A

Pandemiën zijn van alle tijden. Denk aan de pest (zwarte dood), Spaanse griep, Cholera, Mexicaanse griep. Allemaal pandemieen die grote wereldwijde gevolgen hebben gehad. De mens lijkt echter deze gebeurtenissen nogal snel te vergeten.

Dat geld ook voor andere alle plotselinge gebeurtenissen die het leven van velen op de kop zetten, denk aan oorlogen maar bijvoorbeeld ook de watersnoodramp in 1953 en andere lokale rampen die een grote impact hebben gehad op de samenleving.

Daarnaast leven we nu in een tijd dat er nogal veel aan de hand in de wereld is, denk aan tekort aan woonruimte en overspannen huizenmarkt, gascrisis, klimaatcrisis, hoge inflatie, me too beweging, grote misstanden in politiek en het bedrijfsleven die aan het licht komen, steeds verdere groeiende afhankelijkheid van elektriciteit, vrijheidsbeperkende maatregelen en de verregaande polarisatie van de wereld. Je hoeft geen ziener te zijn om te begrijpen dat er zich grote wereldwijde substantiële veranderingen aankondigen die leiden naar wat je zou kunnen noemen een nieuwe wereld

Ben jij al klaar voor deze grote veranderingen, deze overgang en sprong naar een nieuwe wereld?

Kijk eens heel eerlijk in de spiegel, in je innerlijk.

Wat zie je dan?

Ben je rustig van binnen? Vol geloof en vertrouwen? Inventief, creatief, optimistisch en stroomt u over van levensenergie? Bent je leidend voor uw naasten en omgeving daarin?

Of maak je je zorgen, ben je onrustig, gestressed, neerslachtig, angstig, wanhopig, schiet ke alle kanten op? Bent je voornamelijk aan het overleven, de eindjes aan elkaar aan t knopen, balletjes hoog aan t houden, aan het vechten om wanhopig proberen vast te houden aan wat was?

Een ding leren ons de tijden van de hiervoor genoemde pandemien en plotselinge veranderingen. Ze zijn van allen tijden en degene die zich weet aan te passen, flexibel, inventief is en vanuit een vrije geest op zoek gaat naar anders, dat zijn de gene die sterk uit de grote verandering komen en een stevige gezonde, gelukkige basis weten op te bouwen voor zichzelf en hun naasten. Al degene die in minder of meerdere mate de verandering ontkennen of er tegen vechten die krijgen te maken met een stevige tot een helse overgangservaring.

Kies jij voor het eerste en wil je daar wat ondersteuning bij? Wilt je leren hoe je je lijden kunt omzetten naar een gelukkig en gezond Leven ongeacht de omstandigheden en situatie? Wilt je klaar zijn voor welke verandering dan ook?


Graag neem ik je mee in de beweging van lijden naar Leiden.

Een start van een Gezond en Gelukkig Futureproof LevenHoe?

In een serie van 6 individuele consulten gaan we in op jouw innerlijke wereld, wat in jouw leeft of beter lijdt nog in het oude? Welke crisis huist er in jou? Dat doen we:

Via het realiseren van heldere inzichten en begrip op je huidige situatie.

Door aan de slag te gaan met eenvoudige simpele praktische oefeningen die je helpen nog meer inzicht te krijgen in je patronen om vervolgens je gedrag (woorden, daden en zijn) aan te passen en daarmee jezelf uit het lijden te bevrijden.

Via intentioneel onderzoek en doorlopen van beweging van acceptatie van 'wat is' , het loslaten van programma’s die 'wat is' veroorzaken, overgave aan de innerlijke stem, ontvangen van innerlijke leiding om van daaruit te gaan doen wat nodig is.

Er wordt ingestoken op waar jij zit in bewustzijn. De aanpak wordt volledig ingericht naar wat jij voor je bewustzijnsontwikkeling naar volledige innerlijk vrijheid in het NU nodig hebt.

We gaan hierbij vooral heel praktisch aan de slag!

Elementen die aan de orde komen:

  • Zichtbaar maken en loslaten van de programma’s die in jou draaien en die je vasthouden in het ontkennen, behouden en vechten;
  • Loskomen van de wereld van dualiteit in jou (tegenstrijdige gedachten, gevoelens en emoties) waardoor het lijden in stand gehouden wordt;
  • Herstellen van je innerlijk rust, gezondheid (mentaal-emotioneel-lichamelijk);
  • Herstellen van de verbinding met het intuïtief weten;
  • Herstellen van het geloof en vertrouwen;
  • Vrij maken van de Levensstroom in jou;
  • Leven in de nieuwe wereld, hoe doe je dat?


De serie consulten kenmerken zich door no nonsens, praktisch, eerlijk en direct, soms into the face en een andere keer weer zacht omhullend. Alles wat jij nodig hebt om te komen tot een Gezond en Futureproof Leven ongeacht de omstandigheden, plotselinge veranderingen en situatie in de buitenwereld.

Heb je interesse?

Stuur dan een contact verzoek of bel.


Voor wie?

De consulten zijn geschikt voor volwassenen en jong volwassenen vanaf 18 jaar die verantwoordelijkheid willen nemen voor hun eigen leven en op een bewuste manier willen werken aan hun eigen innerlijke groei en bewustwordingsproces.


Praktische info


Locatie

InTune, Doesburg

(of in overleg op andere locatie)

nu ook online!Investering in jezelf


€660 incl.BTW voor 6 consulten van 1.5 uur

incl. tussentijdse ondersteuning per telefoon\mail en ondersteunende theorie

voor een consult via eigen bedrijf of werkgever gelden andere tarieven zie: totaaloverzicht vergoedingen