Healing op Afstand

Heling van gebrek, ziekte, onbalans of wat voor een disharmonie dan ook.  • Ervaar jij belemmeringen of een disbalans in je leven, op gebied van je fysieke gezondheid, relaties, werk, emoties, mentale patronen etc.?

  • Ervaar jij hinder van een gebrekkig zelfvertrouwen, stress, angsten, depressieve gevoelens, eenzaamheid en andere (ziele)trauma's?

  • Wil je het zelf helend vermogen van je lichaam en ziel (verder) activeren om zo structureel meer in balans te komen, meer gezondheid, innerlijke rust en vrijheid te ervaren?

  • Laat de situatie het niet toe om voor een fysieke afspraak naar de InTune praktijk te komen en wil je de healing in je eigen omgeving ervaren?


Dan is een healing op afstand wellicht wat voor jou!


  • A
  • A
  • A

Over de afstandshealing

De healing duurt ongeveer een half uur. We spreken van te voren een tijd af. De uitnodiging is dat je in die tijd met ontspannen aandacht gaat zitten of liggen. Ter ondersteuning kun je gebruik maken van zachte ontspanningsmuziek op de achtergrond. Verder hoef je alleen maar te ontspannen, te ontvangen en waar te nemen. Dus vooral zelf niets te doen. Afgestemd op het Christus bewustzijn zal dit Lichtveld door mij heen werken en jouw wezen omhullen en doorstralen, dit Licht is immers niet beperkt door ruimte en zelfs ook geen tijd. Dit gaat volledig buiten mijn ik-wil om en is los van enige vorm van methodiek of techniek. In dat aangeboden veld zal je in bewustzijn worden opgetild en het zelf helend vermogen van lichaam en ziel worden geactiveerd. Dit is zeer goed merkbaar en je helingsproces krijgt een flinke boost. Soms wordt de sluier even voor je opgelicht en krijg je dingen te zien, te voelen of te horen die je verder kunnen helpen. Er gebeurd altijd precies dat wat nodig is. Na de behandeling is er via de mail een korte uitwisseling in wat er ervaren en doorgekomen is.

De healing op afstand is een praktische mogelijkheid als afstand, tijd en situatie maken dat een afspraak in de praktijk niet mogelijk is.


Voor wie?

De consulten zijn geschikt voor volwassenen en jong volwassenen vanaf 15 jaar die verantwoordelijkheid willen nemen voor hun eigen leven en op een bewuste manier willen werken aan hun eigen innerlijke groei en bewustwordingsproces. Voor kinderen jonger dan 15 jaar vind er van te voren een kort overleg plaats zodat een gepaste en aangepaste vorm van ondersteuning gevonden kan worden.


Praktische infoInvestering in jezelf


€60 incl.BTW

voor een consult via eigen bedrijf of werkgever gelden andere tarieven zie: totaaloverzicht vergoedingen