Healing Consult

Heling van gebrek, ziekte, onbalans of wat voor een disharmonie dan ook.  • Ervaar jij belemmeringen of een disbalans in je leven, op gebied van je fysieke gezondheid, relaties, werk, emoties, mentale patronen etc.?

  • Ervaar jij hinder van een gebrekkig zelfvertrouwen, stress, angsten, depressieve gevoelens, eenzaamheid en andere (ziele)trauma's?

  • Wil verder kijken dan alleen de stoffelijke aardse zienswijze en sta je open voor de dieper gelegen oorzaken van je onbalans en wil je het zelf helend vermogen van je lichaam en ziel (verder) activeren om zo structureel meer in balans te komen, meer gezondheid, innerlijke rust en vrijheid te ervaren?

  • Ben jij bereid naar jezelf te kijken en volledig je eigen verantwoordelijkheid te nemen?

Dan is een healingconsult wellicht wat voor jou!


  • A
  • A
  • A

Over het consult

In dit consult is er naast het verkrijgen van inzicht zoals bij het coach-reading consult ook een healing deel waarin je zelf helende vermogen wordt geactiveerd in afstemming met de Bron\Christusbewustzijn\het Goddelijk Beginsel. Ook wel het veld van onvoorwaardelijke liefde, Grote Genade Lichtveld of Nulpuntsveld genoemd. Jouw lichaam en ziel zullen dan op hun eigen tempo gaan mee vibreren met dit veld en daardoor meer InTune komen met hun oorspronkelijke onbevlekte blauwdrukstaat. Een staat van zijn waarin geen ruimte meer is voor gebrek, ziekte, onbalans of wat voor een disharmonie dan ook.

Het coach-reading gedeelte duurt veelal een uur en mag je opnemen met je telefoon zodat je het achteraf nog eens kan na beluisteren. Er wordt veelal veel gezegd tijdens het consult en door het nog eens te beluisteren hoor je vaak weer andere dingen bovendien zal het je helpen dat gene wat gezegd is nog beter te kunnen integreren. Voor verdere toelichting bij dit deel wordt verwezen naar de coach-reading pagina.

Het healing gedeelte duurt meestal zón half uur. De keuze is daarbij aan jou of je wilt zitten op een stoel of wilt liggen op de mat. We starten de healing met een korte ontspanningsafstemming geleid door mijn woorden en wat lichte achtergrond muziek zodat je in de gelegenheid wordt gesteld in een wat meer bewuste ontvangende verinnerlijkte zijnstoestand te komen. De rest van de heling is dan veelal in stilte. Geleid door mijn intuïtief weten leg ik mijn handen op je schouders of plaats ze ergens in je fijnstoffelijk lichaamsveld. Afgestemd op het Christus bewustzijn zal deze energie door mij heen werken aan jou worden aangeboden. Dat gaat volledig buiten mijn ik-wil om en is los van enige vorm van methodiek of techniek. In dat aangeboden veld zal je in bewustzijn worden opgetild en het zelf helend vermogen van lichaam en ziel worden geactiveerd. Dit is zeer goed merkbaar en je helingsproces krijgt een flinke boost. Soms wordt de sluier even voor je opgelicht en krijg je dingen te zien, te voelen of te horen die je verder kunnen helpen. Er gebeurd altijd precies dat wat nodig is. Daarna bespreken het een en ander nog even na.

Vaak is 1 consult al voldoende om belangrijke stappen te kunnen maken en verbetering in de kwestie waarvoor je komt te realiseren. Een consult duurt ongeveer 1.5 uur.


Voor wie?

De consulten zijn geschikt voor volwassenen en jong volwassenen vanaf 15 jaar die verantwoordelijkheid willen nemen voor hun eigen leven en op een bewuste manier willen werken aan hun eigen innerlijke groei en bewustwordingsproces. Voor kinderen jonger dan 15 jaar vind er van te voren een kort overleg plaats zodat een gepaste en aangepaste vorm van ondersteuning gevonden kan worden.


Praktische info


Locatie

InTune, Doesburg
Investering in jezelf


€85 incl.BTW voor een consult van 1.5 uur

voor een consult via eigen bedrijf of werkgever gelden andere tarieven zie: totaaloverzicht vergoedingen