Welkom!InTune is er voor iedereen die meer innerlijke rust en stilte, vitaliteit, gezondheid,vrede, overvloed, harmonie, creativiteit, voldoening, enthousiasme, zingeving en geluk in zijn privé-leven en werk wil ervaren.

Wil jij groeien, je comfortzones oprekken, belemmerende patronen doorbreken, (zielen)trauma's oplossen, uit je excessieve denken en emoties breken, je bewustzijn vergroten, in contact komen met wie je nu eigenlijk echt bent en vanuit je hart en intuïtie/geweten leven? En ben jij bereid daarvoor je eigen verantwoordelijkheid te nemen en schuw je niet de verandering, hoe spannend dat ook is? Dan wil InTune daar graag een bijdrage aan leveren.

Het aanbod van InTune is erop gericht om jou te ondersteunen in al die verschillende processen van innerlijke groei en bewustwording. Omdat iedereen uniek is, zijn eigen kleur heeft en zijn eigen ontwikkeling doorloopt biedt InTune meerdere mogelijkheden zodat je kunt kiezen wat het meest aansluit bij jouw situatie en bewustzijn.

Van groepstrainingen/cursussen en dagworkshops tot en met één-op-één consulten en (loopbaan) trajecten.
Nieuw: Gratis Loopbaan Ontwikkeladvies


Dit kosteloos loopbaan ontwikkeladvies is voor alle werkenden, werkzoekenden en zzp-ers vanaf 1 december aan te vragen en heeft van een waarde van 700 Euro welk door de overheid wordt gefinancierd.

Een aanrader als je:

  • Inzicht wil in waar je staat en hoe jij je verder kunt ontwikkelen in je werk;

  • Op zoek bent of wilt naar een job waar je energie van krijgt;

  • Wilt kijken naar mogelijkheden om meer werkvreugde te realiseren;

  • Wilt onderzoeken hoe je meer van je volledig potentieel gebruik kunt maken;

  • Inzicht wil in je belemmeringen waardoor dingen op je werk niet gaan zoals je zou willen.


De bijbehorende subsidieaanvraag wordt door InTune verzorgt dus daar heb je geen omkijken naar.

Het landelijk maximaal aantal trajecten is op 50.000 vastgesteld. Omdat de vorige keer heel snel het plafond was bereikt verdient het de aanbeveling om je nu al vast bij InTune voor in te schrijven voor dit traject zodat je kans op een gratis ontwikkeladvies maximaal is. Aanvragen kan via het contactformulier op de informatiepagina over het ontwikkeladvies trajekt (zie knop onder).

 
 
 

Aanbod Producten en Diensten


Trainingen & Cursussen Workshops

Individuele
Consulten

Loopbaan & Werk
trajecten

 


"Wie ben je werkelijk?"


 

Agenda


Deze kalender is leeg