Lezing

Ondernemen voorbij de chaos


van de wereld;


start een Gezond & Gelukkig bedrijfsLEVENAlle Corona maatregelen zijn voorbij. Ook voor de MKB ondernemers en ZZP-ers. Iedereen is weer vrij om te ondernemen zoals zij dat willen. Maar is dat wel zo? Heeft de gemiddelde MKB-er en ZZP-er nog genoeg geloof en vertrouwen in zichzelf en in zijn/haar onderneming over na de Corona periode? Is er nog toekomstperspectief? Zeker nu de chaos en daarmee onzekerheid in de wereld alleen maar lijkt toe te nemen. Oftewel: zien zij het nog zitten om door te gaan?

Karin Witte en ik hebben ons verdiept in de pestpandemie om zo een beeld te krijgen van hoe er in het verleden is omgegaan met de o.a. de wederopbouw van de maatschappij c.q. ondernemingen na deze pandemie. We vonden verrassende overeenkomsten met de huidige Coronatijd!

Deze lezing is speciaal voor alle MKB-ers en ZZP-ers. We gaan daarbij dieper in op de periode van chaos zoals die van Corona en nu met de oorlog in de Oekraïne. In de lezing maken we een reis terug in de tijd - waarbij de pestpandemie als startpunt dient - om van daaruit de verbinding te maken met het heden om je vervolgens de ingrediënten van een futureproof onderneming te schetsen in deze tijden van grote wereldse bewegingen.


Heb je interesse in deze lezing? Wil je deze lezing inzetten voor je eigen ondernemersnetwerk?

Dan ben je van harte welkom om contact met ons op te nemen.