Individuele Coaching/Training Werk

Meer vitaliteit en arbeidsvreugde op je werk. • Wil jij meer regie en op een duurzame manier vitaliteit, plezier en voldoening in je werk ervaren?

 • Wil jij meer van jouw kwaliteiten en kracht ontdekken, wakker maken en deze potentie omzetten in daadwerkelijke realisatie in je werk?

 • Ben jij hoog gevoelig en wil je ontdekken hoe je deze kwaliteit in je werk als kracht kunt inzetten i.p.v. dat je er last van hebt?

 • Wil jij weer duurzaam terugkeren in je werkomgeving?

 • Ben jij op zoek naar zingeving in je loopbaan?

 • Wil jij een boost geven aan je zelfvertrouwen en zelfbewustzijn op je werk?

 • En ben jij bereid naar jezelf te kijken, jezelf te veranderen en het heft in eigen hand te nemen?

Dan is een InTune coaching/trainings traject

wellicht wat voor jou!


 
 • A
 • A
 • A

Over de Trajecten

Elke traject is anders. Immers elk persoon is anders en uniek. Daarom worden aan het begin van elk traject de persoonlijke doelen duidelijk en helder vastgelegd.

Om een idee te krijgen van de verschillende mogelijkheden vind je hieronder een aantal voorbeelden:

 • Omgaan met je hoog gevoeligheid op je werk
 • Persoonlijke effectiviteit
 • Vanuit een burn-out terug naar je werk
 • Regie over je eigen leven en loopbaan - Persoonlijk leiderschap
 • Effectief gebruik van je intuïtie in je werk
 • Intuïtief leiderschap
 • Werken vanuit zingeving en bewustzijn


Wil jij onderzoeken of een dergelijk bij je past en of er een klik is met mij als je coach/trainer?

Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via email of telefoon of het contactformulier .


Voor wie?

Voor iedereen van 18 jaar en ouder met vragen over zijn\haar loopbaan. Voor degene die bereid is naar zichzelf te kijken en de wil heeft om te veranderen.

Er is voor een loopbaan traject geen specifieke vooropleiding\kennis of ervaring nodig.

Naast de gesprekken verdient het de aanbeveling om minimaal 15 minuten per dag te reserveren voor het doen van opdrachten\oefeningen. Dit naast de bereidheid om zich de stof, die tijdens het traject geleerd en beoefend is te integreren in het dagelijkse professionele en ook privé leven.


Enkele referenties

Karin Limberg - Instructrice paardrijden gehandicapten bij het NCPG en begeleidster voor dagbesteding - loopbaan traject

"De zeer professionele coaching door Guy heeft me geholpen weer meer vanuit mijn gevoel te leven en werken. Guy wist me inzichten te geven in mezelf en vervolgens handvatten om bepaalde patronen en levensovertuigingen te stoppen. Hierdoor heb ik nu het vermogen veel meer het geluk in kleine dingen te zien en ook de regie over mijn leven te nemen zodat ik het geluk weet op te zoeken."

_______________________

Miranda van de Pol - Pluryn - Training Persoonlijk leiderschap/Intuïtief leiderschap

"Guy heeft mij, in een periode van burnout, aan de hand van dit individuele traject geholpen om weer dichter bij mezelf te komen. Vier maanden later ben ik begonnen met een nieuwe baan en kan ik mijn inzichten benutten om weer in mijn kracht te staan en van daaruit als persoon en als leidinggevende mooie dingen te doen in het contact met mezelf en mijn omgeving."

_______________________

Gert van Oijhuizen - Vereniging Eigen Huis - Outplacementtraject via Carrièrepoort

"Guy heeft mij begeleidt in een outplacement trajekt. Hij deed dit op een professionele, rustige en prettige wijze. Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak. Hij neemt de tijd voor je en heeft aan een half woord genoeg om te weten wat je bedoeld. Heb hem verder leren kennen als een betrokken en bekwame coach. Mede door zijn betrokkenheid en heldere visie ben ik een een zelfverzekerder persoon geworden."

_______________________

Susan Neervoort - Gemeente Montferland - Werk Training Persoonlijk leiderschap Traject

"Dankzij het coachingstraject bij Guy sta ik steviger in mijn schoenen. Ik vertrouw nu op mijn eigen gevoel en denk meer aan mijzelf i.p.v. eerst aan andere mensen. Ook heb ik geleerd niet iets te doen waar ik geen zin in heb."

_______________________

Angelique - ABNAMRO bank - Werk Training Persoonlijke effectiviteit

"Vanuit mijn persoonlijke ontwikkelbudget van de ABNAMROheb ik deze training bij Guy kunnen volgen.
Guy heeft me geleerd om anders om te gaan in bepaalde situatie's waardoor ik rustiger werd en bepaalde zaken anders ben gaan zien. Ook werd regelmatig de spiegel voor gehouden, confronterend maar wel nodig. Guy is in staat direct te schakelen naar naar de onderwerpen die op dat moment spelen en kan daar ook gelijk zn programma daarop aan te passen. Kortom een zeer leerzame ervaring die me meer rust en inzicht geeft en meer plezier in het leven.
"

_______________________

Werenfried Hendrix - ACSI Touroperating - Outplacementtraject via Carrièrepoort

" Gedurende meerdere weken heeft Guy mij in een outplacement traject begeleid. Dit doet hij op een prettige en professionele wijze. Neemt de tijd, luistert goed en stelt de juiste vragen. Ik was vanaf het begin op mijn gemak. Het voelde goed aan omdat Guy het nodige heeft meegemaakt, waar raakvlakken waren met mijn situatie. Dat gaf mij een gevoel dat er niet alleen theoretisch naar de situatie werd gekeken; we konden hierdoor makkelijk "sparren". Heel prettig."

_______________________

Matthijs Beurskens - FHG bank - Outplacementtraject via Carrièrepoort

"Met Guy een erg prettig outplacementtraject doorlopen. Guy was zeer betrokken en wist mij goed te prikkelen met zijn manier van doorvragen en scherpe feedback. Mede hierdoor heb ik voor mezelf helder gekregen wat en waar ik heen wil met mijn carrière, dit met een nieuwe baan tot gevolg.."