Gratis Loopbaan Ontwikkel Advies


Algemeen

Het loopbaan ontwikkeladvies is voor alle werkenden, werkzoekenden en zzp-ers en heeft van een waarde van 700 Euro welk door de overheid wordt gefinancierd. De subsidie aanvraag wordt door InTune geregeld dus daar heb je geen omkijken naar.

Ideale ondersteuning als je:

  • inzicht wil in waar je staat en hoe jij je verder kunt ontwikkelen in je werk;


  • op een praktische manier op zoek bent of wilt naar een job waar je energie van krijgt en blij van wordt;


  • in je huidige werk wilt kijken wat je mogelijkheden zijn om meer werkvreugde of uitdaging te realiseren;


  • wilt kijken\onderzoeken of je binnen je huidige functie van je volledig potentieel gebruik maakt en hoe het anders kan;


  • inzicht wil in je belemmeringen waardoor dingen op je werk niet gaan zoals je zou willen.Waar bestaat het InTune ontwikkel advies uit?

1) Arbeidsmarktscan

De arbeidsmarkt scan is een ingekochte professionele tool. Met deze online tool wordt met als uitgangspunt je huidige professie en situatie, je kansen weergegeven in de huidige actuele arbeidsmarkt onderverdeeld per regio. Je krijgt dan een eerlijk beeld wat op dit moment de kans is dat je met jouw competenties en functie een (nieuwe of andere) baan vindt. Ook kun je deze tool in een later stadium inzetten om inzicht te krijgen in de huidige arbeidsmarkt voor andere beroepen en functies voor als je een overstap wilt maken naar iets anders. Ook heb je via deze tool direct toegang tot de actuele vacatures van dit moment.

2) Situatieschets

Er wordt in het kort gekeken wat je huidige situatie is, waar je mee te maken hebt en hoe je daar het best mee kan omgaan.


3) Wie ben ik? - Profiel

Aan de hand van een aantal creatieve opdrachten krijg je helder wat je kernkwaliteiten zijn en wat hetgeen is waar je energie van krijgt. Daarnaast worden ook je persoonlijke belemmeringen in kaart gebracht zodat je daar mee aan de slag kunt mocht je dat willen. Dit alles wordt dan vervolgens gevalideerd door een gerenommeerde persoonlijkheidstest. Verder worden ook je waarden en je wensen als het gaat om de primaire & secundaire arbeidsomstandigheden in kaart gebracht. Uitkomst van deze fase is een compleet persoonsprofiel welke als basis dient voor de vervolgaanpak en ook belangrijke input geeft voor bijvoorbeeld een gedegen CV.

4) Wat wil ik? - Overzicht\Inzicht

In deze fase die deels parallel loopt met fase 3 krijg je beter inzicht in wat je werkelijk wilt en wat daarvoor nodig is, als ook wat het bijbehorende toekomstperspectief is. Aan de hand van op maat gemaakte (intuïtieve) praktische opdrachten die afhangen van de situatie en de manier waarop jij dingen onderzoekt kom je uiteindelijk tot een helder beeld in wat je wilt. Daarbij wordt ook duidelijk in welke branche, welke soorten bedrijven, en bedrijfsculturen je het wilt zoeken en of er wellicht nog aanvullende opleidingen of trainingen voor nodig zijn. Dit alles wordt ondersteund door een aantal online tools van JobPort zoals een interesse test, beroepenverkenner en de arbeidsmarktscan.

5) Ontwikkeladviesplan:

Dit is het uiteindelijke resultaat van het ontwikkeladvies traject. Hierin is zichtbaar wat je plan is, welke acties je gaat ondernemen en hoe je dat gaat doen. Dit plan maakt je zelf aan de hand van de output van de voorgaande fases.


Je kunt dit ontwikkeladviestraject zien als een verkorte uitvoering van fase 1 t/m 3 van een volwaardig loopbaan coach- en trainingstraject.

Mocht je ondersteuning willen bij het:

  • Het omzetten van je belemmeringen en valkuilen naar een meer gewenste situatie;
  • De keuze wil maken voor een complete nieuwe werkrichting;
  • Het uitvoeren van het ontwikkelingsplan;
  • Het vinden van een nieuwe baan (sollicitatiebrieven schrijven - het voeren van sollicitatiegesprekken - netwerken, gebruik van social media).


Dan zijn er aanvullend op het ontwikkeladviestraject een aantal extra gesprekken nodig. Vaak voldoen 2 tot 4 extra gesprekken. Deze aanvullende gesprekken zijn geen onderdeel van de subsidie en zal je zelf mogen financieren. Mocht er aanvullende ondersteuning wenselijk zijn zullen we daar gezamenlijk tijdens of na het ontwikkeladvies traject apart afspraken over maken. Deze aanvullende gesprekken zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting.


Dit traject is ook volledig ONLINE te doen!


Wil jij onderzoeken of een dergelijk traject bij je past en of er een klik is met mij als je coach/trainer?

Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via telefoon.


Voor-Inschrijving gratis Ontwikkeladvies

Het landelijk maximaal aantal trajecten is op 50.000 vastgesteld. Inmiddels is dit maximum al bereikt en is dus inschrijven voor het eerste tijdvak in 2021 niet meer mogelijk. De kans is echter groot dat vanaf 1 aug 2021 er opnieuw subsidie beschikbaar komt. Omdat de vorige keer heel snel het plafond was bereikt verdient het de aanbeveling om je nu al vast bij InTune voor in te schrijven voor dit traject zodat je kans op een gratis ontwikkeladvies maximaal is. Je kunt het voor inschrijf formulier aanvragen door het onderstaande formulier in te vullen en te versturen. Je kunt dit formulier ook gebruiken als je eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek wil aanvragen.


Velden met een * zijn verplicht


Voor wie?

Voor iedereen van 18 jaar en ouder die werkt of werkzoekende is.

Er is voor dit traject geen specifieke vooropleiding\kennis of ervaring nodig.

Naast de gesprekken zal er het nodige thuis uitgewerkt moeten worden. Tijdsbesteding is afhankelijk van je situatie.

Verder is je medewerking in het verstrekken van een aantal persoonlijke gegevens noodzakelijk voor de subsidieaanvraag.


Praktische info

InTune is door het CPION geaccrediteerd en CRKBO geregistreerd als onderwijsinstelling die voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

InTune werkt samen met WerkSite en JobPort.

Locatie

Doesburg (InTune gespreksruimte)


Of in overleg op een andere locatie.


Nu ook OnLine per Skype!
Investering in jezelf


Vanaf 1 december 2020: gratis


Voor die tijd: 650 Euro. Deze kosten zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting


Leveringsomvang


4 coach-ontmoetingen (van 90 min)

tussentijdse ondersteuning per email en telefoon

gerenommeerde persoonlijkheidstest

online in samenwerking met JobPort:

arbeidsmarktscan - beroepen interesse test - beroepenverkenning - beschikbare actuele vacatures