Helder Communiceren Coachingstraject

Voor verdieping, integratie en stevige borging in de praktijk.


 

Voor als je:
  • de training Helder Communiceren I hebt gevolgd;


  • behoefte hebt aan individuele ondersteuning bij het verdiepen, integreren en borgen van het geleerde in de praktijk.


Dit traject bestaat uit 5 individuele gesprekken samen met beide trainers\coaches van de training Helder Communiceren, Karin Witte en Guy Andreoli.


 

Over het coachingstraject

Je hebt de training Helder Communiceren I afgerond. Hiermee ben je al een aardig eindje op weg om te leren te communiceren vanuit wie je werkelijk bent. Er zijn je tijdens de trainingsdag tools aangereikt die je direct kunt toepassen in de praktijk, waardoor het geleerde beter beklijft. Ga je er actief mee aan de slag?

Na de training kun je de behoefte voelen om dieper op bovenstaande punten in te gaan, omdat je wilt investeren in jezelf. Je vindt het belangrijk dat jouw communicatie moeiteloos helderder wordt en blijft. Ook kan het zijn dat je graag hulp wilt bij het verder integreren van de verworven inzichten. Met coaching ondersteun je jouw ontwikkelingsproces om meer vanuit wie je werkelijk bent te gaan spreken. Daardoor zal je communicatie, met wie dan ook, makkelijker en vloeiender gaan. Dan hoef je geen strategieën meer te bedenken hoe je iets gaat zeggen, maar dan komen de woorden als het ware vanzelf over je lippen rollen. Hoe mooi is dat?

Als vervolg op de training word je een coachingstraject op maat aangeboden van vijf sessies, waarbij de ervaren coaches Guy Andreoli en Karin Witte samen met jou aan de slag gaan. Dit heeft als voordeel dat zij beiden vanuit hun eigen ervaring bijdragen aan jouw proces. Zij vullen elkaar daarin aan, zodat jij het maximale uit een sessie kunt halen en deze helemaal op maat voor jou plaatsvindt.

In een ontspannen en veilige setting kun je volledig jezelf zijn. Beide coaches hebben een werkwijze die persoonlijk is met zachte kracht, geduld, spiegelend zonder oordeel en vanuit innerlijke rust. Zij bieden jou een luisterend oor en dagen je uit om die stappen te zetten die ondersteunend zijn aan jouw proces.


Over de trainers/coaches


Praktische infoDatum en tijd

data en tijd in overleg


Locatie

Op een goed bereikbare plek in het midden van het land.Investering in jezelf


€850,- excl BTW

Bij privéfinanciering zijn de kosten aftrekbaar van de inkomstenbelasting.
Leveringsomvang


5 coachingssessies van 1,5 uur met beide trainers/coaches

tussentijdse ondersteuning per mail en telefoonInschrijving voor het coachingstraject

Wil je een afspraak maken of meer informatie?

Neem dan contact op met Guy Andreoli (06 – 33839745) of Karin Witte (06 - 48182000).