Welkom!InTune is er voor iedereen die meer innerlijke rust en stilte, vitaliteit, gezondheid,vrede, overvloed, harmonie, creativiteit, voldoening, enthousiasme, zingeving en geluk in zijn privé-leven en werk wil ervaren.

Wil jij groeien, je comfortzones oprekken, belemmerende patronen doorbreken, (zielen)trauma's oplossen, uit je excessieve denken en emoties breken, je bewustzijn vergroten, in contact komen met wie je nu eigenlijk echt bent en vanuit je hart en intuïtie/geweten leven? En ben jij bereid daarvoor je eigen verantwoordelijkheid te nemen en schuw je niet de verandering, hoe spannend dat ook is? Dan wil InTune daar graag een bijdrage aan leveren.

Het aanbod van InTune is erop gericht om jou te ondersteunen in al die verschillende processen van innerlijke groei en bewustwording. Omdat iedereen uniek is, zijn eigen kleur heeft en zijn eigen ontwikkeling doorloopt biedt InTune meerdere mogelijkheden zodat je kunt kiezen wat het meest aansluit bij jouw situatie en bewustzijn.

Van groepstrainingen/cursussen en dagworkshops tot en met één-op-één consulten en (loopbaan) trajecten.


 

Aanbod Producten en Diensten


Trainingen & Cursussen Workshops

Individuele
Consulten

Loopbaan & Werk
trajecten

 


"Wie ben je werkelijk?"


 

AgendaZaterdag 13 februari 2021 - Donderdag 10 juni 2021

Cursus Zelfhelend Vermogen

Deze cursus is voor al degene die meer willen weten over het zelf helend vermogen van lichaam en ziel en dit zelf helend vermogen in zichzelf willen activeren. De cursus is opgebouwd uit 3 modules waarin je stap voor stap je zelf helend vermogen gaat herstellen zodat de onbalans, ziekte, het niet stromen in je leven de gelegenheid krijgt om zich op te lossen of in ieder geval sterk zal kunnen verbeteren.