Welkom!

 
 


InTune is er voor iedereen die meer innerlijke rust en stilte, vitaliteit, gezondheid,vrede, overvloed, harmonie, creativiteit, voldoening, enthousiasme, zingeving en geluk in zijn privé-leven en werk wil ervaren.

Wil jij groeien, je comfortzones oprekken, belemmerende patronen doorbreken, (zielen)trauma's oplossen, uit je excessieve denken en emoties breken, je bewustzijn vergroten, in contact komen met wie je nu eigenlijk echt bent en vanuit je hart en intuïtie/geweten leven? En ben jij bereid daarvoor je eigen verantwoordelijkheid te nemen en schuw je niet de verandering, hoe spannend dat ook is? Dan wil InTune daar graag een bijdrage aan leveren.

Het aanbod van InTune is erop gericht om jou te ondersteunen in al die verschillende processen van innerlijke groei en bewustwording. Omdat iedereen uniek is, zijn eigen kleur heeft en zijn eigen ontwikkeling doorloopt biedt InTune meerdere mogelijkheden zodat je kunt kiezen wat het meest aansluit bij jouw situatie en bewustzijn.

Van groepstrainingen/cursussen en dagworkshops tot en met één-op-één consulten en (loopbaan) trajecten.


 

Aanbod Producten en Diensten


Loopbaan - Werk Trajecten & Trainingen

Individuele
Consulten & Trainingen

GroepsTrainingen, Cursussen & Workshops

 


"Wie ben je werkelijk?"


 

AgendaVrijdag 26 november 2021, 10:00 - 17:00

Training Helder Communiceren I

Vergroot je zelfkennis en versterk daarmee je communicatieve vaardigheden.

Vind je het lastig om helder en duidelijk te communiceren op je werk? Komt het vaak niet goed over wat je zegt? Worden anderen ge├»rriteerd als je iets zegt? Voel je je vaak onzeker over je communicatie? Ervaar je vaak misverstanden in je communicatie met anderen? Heb je het idee dat anderen je niet begrijpen, niet zien of niet goed naar je luisteren? 

Wil je leren hoe je moeiteloos helder kunt communiceren waardoor alles beter gaat stromen en ben je bereid om te reflecteren op je eigen gedrag?