Welkom!InTune is er voor iedereen die meer innerlijke rust en stilte, vitaliteit, gezondheid,vrede, overvloed, harmonie, creativiteit, voldoening, enthousiasme, zingeving en geluk in zijn privé-leven en werk wil ervaren.

Wil jij groeien, je comfortzones oprekken, belemmerende patronen doorbreken, (zielen)trauma's oplossen, uit je excessieve denken en emoties breken, je bewustzijn vergroten, in contact komen met wie je nu eigenlijk echt bent en vanuit je hart en intuïtie/geweten leven? En ben jij bereid daarvoor je eigen verantwoordelijkheid te nemen en schuw je niet de verandering, hoe spannend dat ook is? Dan wil InTune daar graag een bijdrage aan leveren.

Het aanbod van InTune is erop gericht om jou te ondersteunen in al die verschillende processen van innerlijke groei en bewustwording. Omdat iedereen uniek is, zijn eigen kleur heeft en zijn eigen ontwikkeling doorloopt biedt InTune meerdere mogelijkheden zodat je kunt kiezen wat het meest aansluit bij jouw situatie en bewustzijn.

Van groepstrainingen/cursussen en dagworkshops tot en met één-op-één consulten en (loopbaan) trajecten.


 

Aanbod Producten en Diensten


Trainingen & Cursussen Workshops

Individuele
Consulten

Loopbaan & Werk
trajecten

 


"Wie ben je werkelijk?"


 

AgendaZaterdag 24 oktober 2020, 10:00 - Zaterdag 20 maart 2021, 17:00

Training Intuïtief Bewust Worden

Je intuïtieve weten opnieuw ontdekken en erop leren gaan vertrouwen. Om zo meer van je ware zelf te gaan ontdekken, meer de regie over je eigen leven te krijgen, de positie van innerlijk leiderschap in te nemen en ook te gaan leven, dat is waar deze training over gaat.