Welkom!InTune is er voor iedereen die meer innerlijke rust en stilte, vitaliteit, gezondheid,vrede, overvloed, harmonie, creativiteit, voldoening, enthousiasme, zingeving en geluk in zijn privé-leven en werk wil ervaren.

Wil jij groeien, je comfortzones oprekken, belemmerende patronen doorbreken, (zielen)trauma's oplossen, uit je excessieve denken en emoties breken, je bewustzijn vergroten, in contact komen met wie je nu eigenlijk echt bent en vanuit je hart en intuïtie/geweten leven? En ben jij bereid daarvoor je eigen verantwoordelijkheid te nemen en schuw je niet de verandering, hoe spannend dat ook is? Dan wil InTune daar graag een bijdrage aan leveren.

Het aanbod van InTune is erop gericht om jou te ondersteunen in al die verschillende processen van innerlijke groei en bewustwording. Omdat iedereen uniek is, zijn eigen kleur heeft en zijn eigen ontwikkeling doorloopt biedt InTune meerdere mogelijkheden zodat je kunt kiezen wat het meest aansluit bij jouw situatie en bewustzijn.

Van groepstrainingen/cursussen en dagworkshops tot en met één-op-één consulten en (loopbaan) trajecten.Nieuw: Loopbaan Ontwikkeladvies

Een aanrader als je:

  • inzicht wil in waar je staat en hoe jij je verder kunt ontwikkelen in je werk;

  • op een praktische manier op zoek bent of wilt naar een job waar je energie van krijgt;

  • in je huidige werk wilt kijken wat je mogelijkheden zijn om meer werkvreugde te realiseren;

  • wilt onderzoeken of en hoe je meer van je volledig potentieel gebruik kunt maken;

  • inzicht wil in je belemmeringen waardoor dingen op je werk niet gaan zoals je zou willen.


Nieuws, 2 sept: Helaas heeft sinds vandaag de door de overheid beschikbare subsidie zijn plafond bereikt en is het ontwikkeladvies traject dit jaar niet meer kosteloos aan te vragen.

Mocht je toch graag een ontwikkeladvies traject starten kan InTune je deze aanbieden voor slechts 650 Euro. Dit bedrag is dan aftrekbaar van de inkomstenbelasting.


 

Aanbod Producten en Diensten


Trainingen & Cursussen Workshops

Individuele
Consulten

Loopbaan & Werk
trajecten

 


"Wie ben je werkelijk?"


 

AgendaZaterdag 14 november 2020, 10:00 - Zaterdag 17 april 2021, 17:00

Training Terug naar je Essentie

Ben jij toe aan next level in je leven? Voel jij diep van binnen dat een betere versie van jezelf wil gaan opstaan? Ben jij toe aan een liefdevoller leven die meer op een dieper gelegen waarheid is gebaseerd, met meer zingeving, meer innerlijke rust en vrijheid? Wil jij onderzoeken waarvoor je hier bent en dat ook daadwerkelijk gaan doen? Dan is deze training wellicht wat voor jou.