Referenties


A.A. - Teamregisseur Omgevingszaken

Loopbaan Training Innerlijk Leiderschap I en II - nov 2020 t/m aug 2021

"De training innerlijk leiderschap heeft mij veel gebracht.

Bewustwording van je eigen gedragingen/patronen/programma's, maar ook die van de wereld om je heen maakten voor mij veel dingen duidelijk. Een van de belangrijkste dingen hierin is dat jezelf aan het roer staat om hier verandering in te brengen,

En dat je dat kun doen zonder daar ook maar al te veel energie in te hoeven steken. Immers, het zit al in je zelf.

Ik heb dankzij deze bewustwording afscheid kunnen nemen van roerige tijden die ik in mezelf voelde. Deze zijn nu vervangen door innerlijke rust wat een heerlijk gevoel geeft!

Ik ben zo blij dat ik dit pad heb bewandeld en deze nog steeds aan het bewandelen ben, het heeft mij weer terug gebracht bij mezelf…"


Daniela Arendsen - Regisseur werk en inkomen - Gemeente Arnhem

Loopbaan Ontwikkeladvies Traject - dec 2020 t/m mrt 2021

"Ik heb bij Guy onlangs het loopbaan ontwikkel advies gevolgd. Ik was op een punt in mijn werk aanbeland waarin ik steeds meer ‘moeten’ ging ervaren. De belasting die ik ervoer maakte me moe en ontnam me het plezier. Niet alleen in het werk maar ook in mijn dagelijkse leven thuis. Door te kiezen voor dit traject koos ik ook weer voor meer plezier en levensvreugde! Ik kreeg meer inzicht in wie ik nu werkelijk ben en wat voor mij essentieel is om mijn werk goed te kunnen doen (= mijn werk weer leuk te vinden).

Dit is een enorme verandering van inzicht en handelen geweest wat voor mij resulteerde in het vinden van een andere baan met meer voldoening en meer rust.

Guy kwam als geroepen op mijn pad. Hij coacht op een zeer integere en inspirerende wijze waarin je samen op zoek gaat naar waar het echt om gaat in het leven.

Daniela


Carla Louwerier - Praktijk Samtosha

Loopbaan Ontwikkeladvies Traject - dec 2020 t/m apr 2021

"Onlangs heb ik bij InTune het Loopbaan Traject gedaan.

Het heeft me veel gebracht en brengt me nog steeds veel.

In de manier waarop Guy me begeleide heb ik alle ruimte en respect ervaren voor wie ik ben heb ik kunnen werken aan een aantal punten die mij ervan weerhielden om mezelf ten volle te zijn en me van daaruit in alle vrijheid verder te ontdekken en te ontwikkelen.

Tijdens het traject heb ik stappen kunnen zetten die me o.a. hebben geholpen om een nieuwe baan te vinden, maar ook heeft het me meer draagvlak gegeven binnen mezelf waarmee ik verder kan, voor mezelf en voor mijn praktijk.

Het traject is voor mij dan ook een groot cadeau die ik nog steeds aan het uitpakken ben.

Carla


Claudia Arendsen - Gemeente Renkum

Loopbaan Training Persoonlijk Leiderschap - nov 2019 t/m okt 2020

"Mijn traject bij Guy ging over persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Het traject was vol inzichten en belevingen en daardoor voedend, inspirerend, en hebben geleid tot een bijzonder innerlijk veranderproces. Door dit traject heb ik o.a. mijn gedragspatronen leren herkennen, accepteren en doorvoelen. Conflicten, oordelen kwamen bloot te liggen. Ik heb echt geleerd om het krachtenspel van mijzelf te en van anderen te herkennen en verantwoordelijkheid te leren nemen voor mijn eigen aandeel daarin. Meer vanuit vertrouwen en innerlijk weten te leven.Ik voel me energieker en vrijer, heb meer vertrouwen in wie ik ben en mag zijn, voel me meer verbonden met alles om mij heen...en durf ook mijn angsten beter toe te laten en doorleven...
Mijn ervaring met Guy is dat hij mij buitengewoon integer, zuiver, krachtig, down to earth, spiegelend, liefdevol heeft begeleid en ben daar enorm dankbaar voor.

Claudia Arendsen "Caro de Gaaij

Training Terug naar je Essentie I - sept 2019 t/m aug 2020

"De maanden waarin ik bezig was met de training waren heel leerzaam voor mij. De informatie was helder en logisch opgebouwd. Wonderbaarlijk ; de enorme berusting die gaandeweg in mij sloop , weldadig voor mijn zelfvertrouwen. Behalve groei ook bevestiging dat ik reeds goed was zoals ik ben. Ik was blij met het vlotte verloop van de nieuwe hand-outs die we iedere maand ontvingen, met stevige handvatten kregen we toch een volwaardige basis mee hoe dichterbij "het nulpunt” (onze Essentie) te komen. Het heeft mij veel gebracht, inzicht, maar ook mooie gebeurtenissen en voorvallen die, niet toevallig, op mijn pad kwamen zodat ik belangrijke items uit deze cursus in de praktijk kon uitproberen/oefenen. Een enorme uitdaging voor mij om stappen te zetten in het acteren van die verbeterde versie van mijzelf. Er zijn bij mij en bij de anderen, dan toch veel wonderlijke vooruitgangen geboekt. Bovendien sloot de cursus goed aan op mijn reeds gaande zoektocht naar waarheid en zin van het leven.

Erg boeiend om te luisteren naar wat we elkaar over ons proces verteld hebben, het gaf aanvullende inzichten en inspiratie.Tot slot, het vele delen heeft ons geholpen te "helen". Guy bedankt voor jou geduld met ons. Dat we niet meteen alles snapte, verstoorde jou niet om e.e.a. nog eens opnieuw helder uit te leggen. Jou luisteren en inspelen op onze vragen en dwalingen bracht snel opheldering. Ik bewonder je vaardigheid. TOP!"Astrid

Training Terug naar je Essentie I - sept 2019 t/m aug 2020

"De training ’Terug naar je essentie’ bij Guy volgen is het mooiste cadeau wat ik mijzelf ooit gegeven heb. Trots en dankbaar ben ik op waar ik nu sta. De toegankelijkheid en warmte van Guy, zijn duidelijke uitleg, luisterend oor zonder oordeel en goede suggesties hebben mij in beweging gezet en daardoor mentale rust en vertrouwen gegeven. Mijn leven is hierdoor veranderd en geniet ik van de synchroniciteit en leef ik zoveel meer vanuit mijn ware licht."Wilma Waaijer

Cursus Zelf Helend Vermogen - okt 2019 t/m aug 2020

"Dankbaar ben ik voor de rijkdom die je biedt. Dankzij je totale oordeel-loosheid, de ruimte die je biedt, de oefeningen en je rake feedback heb ik grote stappen kunnen zetten. Een rijke oogst aan groei, inzichten en de weg waarlangs ik verder ga, steeds meer Thuis. Dank, dank, dank, Wilma."


Angelique Boere

Training Terug naar je Essentie I - sept 2019 t/m juni 2020

" Ik heb bij Guy de training " terug naar je essentie" gevolgd en het heeft mij vele inzichten, begrip en meer zelfbewustzijn gebracht. Mijn innerlijke groei is hierdoor ontwikkelt. Mede door Guy die dit proces goed ondersteund, ik voelde me ook gelijk thuis bij hem.Hij geeft de training in een vellige, geborgen omgeving, in kleine setting. Guy is duidelijk en eerlijk ,zuiver in zijn " zijn" . Bedankt Guy , dat je even meeliep, op het pad dat ik bewandel!


Annette Rijsemus - Raak Bewust

Opleiding Healer Facilitator - jan 2019 t/m okt 2019

"Nogmaals dank voor je steun, begrip, begeleiding gedurende mijn proces in de afgelopen maanden. Ik heb er veel aan gehad en van je geleerd. Ik sta nu steviger, voel me meer in balans, schoner en heler, en heb meer zelfvertrouwen. Elke keer keek ik uit om naar de trainingsontmoeting toe te gaan. Ook al was het niet altijd makkelijk en werd er veel aangeraakt. Maar dat is ook wat er mocht gebeuren! Dank dat jij mijn gids wilde zijn."


Karin Limberg - Instructrice paardrijden gehandicapten bij het NCPG en begeleidster voor dagbesteding

Loopbaan traject - dec 2018 t/m mrt 2019

"De zeer profesionele coaching door Guy heeft me geholpen weer meer vanuit mijn gevoel te leven en werken. Guy wist me inzichten te geven in mezelf en vervolgens handvatten om bepaalde patronen en levensovertuigingen te stoppen. Hierdoor heb ik nu het vermogen veel meer het geluk in kleine dingen te zien en ook de regie over mijn leven te nemen zodat ik het geluk weet op te zoeken."


Miranda van de Pol - Pluryn

Loopbaantraject Intuïtieve Ontwikkeling - okt 2018 t/m mrt 2019

"Guy heeft mij, in een periode van burnout, aan de hand van dit individuele traject geholpen om weer dichter bij mezelf te komen. Vier maanden later ben ik begonnen met een nieuwe baan en kan ik mijn inzichten benutten om weer in mijn kracht te staan en van daaruit als persoon en als leidinggevende mooie dingen te doen in het contact met mezelf en mijn omgeving."


Training Intuïtieve Ontwikkeling I - sept 2018 t/m mrt 2019

Greta Koningstein:

"De training heeft mij weer meer inzicht in mijn eigen handelen gebracht en ook geleerd hoe het anders aan te pakken. Heel belangrijk voor mij was de bewustwording dat mijn eigen houding alles bepalend is en het leren loslaten van mijn overtuigingen. Ik heb Guy als een betrokken en goed begeleidend coach ervaren met veel kennis om iedereen op de juiste manier te ondersteunen."


Training Leef je Essentie I - sept 2018 t/m feb 2019

Jule de Boer:

"De prachtige ontdekkingsreis die ik met Guy heb mogen maken, heeft me diep geraakt. Hij heeft me alles gebracht wat ik had gehoopt en nog veel meer dan dat. De intenties die ik aan het begin had neergezet, heb ik diverse keren kunnen bijstellen. Gewoon omdat hij me verder bracht dan ik ooit had kunnen dromen."

Monique Rouwhorst:

"Mijn dagelijks leven is veranderd door de training. Ik ervaar meer rust en synchroniciteit en dat is heerlijk! Tijdens de training krijg je uitleg en hulp waar nodig en word je vooral uitgenodigd zelf op onderzoek uit te gaan naar je eigen waarheden. Ik heb nu heel duidelijk mijn doel voor ogen en leer nog iedere dag."

Gertrude den Besten:

"Om naar Guy te gaan was de beste beslissing ooit in mijn leven. Hij is een liefdevolle steunpilaar, die niet dwingt of zijn waarheid oplegt. Nee, hij geeft aanwijzingen wat die waarheid zou kunnen zijn, maar je mag jouw waarheid zelf uitzoeken in alle vrijheid, rust en tijd. Zeker ook wat je wel of niet bent. Hij laat je de grenzen opzoeken wanneer jij dat wilt. Ik ben door alle tools zeker dichterbij mijn kern gekomen. Voor het eerst in mijn leven heb ik het gevoel dat ik er toe doe, dat ik er mag zijn, dat ik ben............Ik ben Guy zeer dankbaar. "

Jolien:

"Ik ben weer een stap verder in mijn persoonlijke ontwikkeling dankzij de deskundige en liefdevolle leiding van Guy. Fijne setting, lieve mede cursisten, veel inzichten. Kortom, een aanrader! "

Leonie Heebink:

" 'Leef je essentie' heeft een enorme krachtige, positieve uitwerking op mijn leven. Ik ben mijn angsten kwijt, wat voelt als een enorme bevrijding. Er is een duidelijk 'weten' gegroeid welke kant ik op wil gaan met alles wat ik doe. Guy is een heldere en zeer kundige coach, die je aanzet tot een enorm groeiproces. Levensverijkend! "


Gert van Oijhuizen - Vereniging Eigen Huis -

Outplacementtraject via Carrièrepoort - mei t/m dec 2018

"Guy heeft mij begeleidt in een outplacement traject. Hij deed dit op een professionele, rustige en prettige wijze. Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak. Hij neemt de tijd voor je en heeft aan een half woord genoeg om te weten wat je bedoeld. Heb hem verder leren kennen als een betrokken en bekwame coach. Mede door zijn betrokkenheid en heldere visie ben ik een een zelfverzekerder persoon geworden."


Angelique - ABNAMRO bank

Werk Training Persoonlijke effectiviteit - juni t/m nov 2018

"Vanuit mijn persoonlijke ontwikkelbudget van de ABNAMROheb ik deze training bij Guy kunnen volgen.
Omdat ik Guy al heel erg lang ken op persoonlijk vlak en ik nu op zakelijk vlak met hem wilde samenwerken moesten we dit even met elkaar afstemmen hoe we dit gingen aanpakken.
Maar zoals ik Guy ken was ook dit geen enkel probleem en verliep alles heel erg goed, achteraf gezien was het alleen maar een extra voordeel dat wij elkaar al heel goed kende.
Guy heeft me geleerd om anders om te gaan in bepaalde situatie's waardoor ik rustiger werd en bepaalde zaken anders ben gaan zien. Ook werd regelmatig de spiegel voor gehouden, confronterend maar wel nodig. Guy is in staat direct te schakelen naar naar de onderwerpen die op dat moment spelen en kan daar ook gelijk zn programma daarop aan te passen. Kortom een zeer leerzame ervaring die me meer rust en inzicht geeft en meer plezier in het leven.
"


Werenfried Hendrix - ACSI Touroperating -

Outplacementtraject via Carrièrepoort - apr t/m juni 2018

" Gedurende meerdere weken heeft Guy mij in een outplacement traject begeleid. Dit doet hij op een prettige en professionele wijze. Neemt de tijd, luistert goed en stelt de juiste vragen. Ik was vanaf het begin op mijn gemak. Het voelde goed aan omdat Guy het nodige heeft meegemaakt, waar raakvlakken waren met mijn situatie. Dat gaf mij een gevoel dat er niet alleen theoretisch naar de situatie werd gekeken; we konden hierdoor makkelijk "sparren". Heel prettig."


Monique Bod-Duenk

Opleiding Healing Facilitator (individueel) - sept 2017 - juli 2018

" Deze opleiding heeft mij een unieke kans gegeven om mijn helende kwaliteiten te ontdekken. Het was heel fijn om een vorm te vinden die helemaal bij mij past. Aan de ene kant zit er een soort van structuur in de opleiding door de opdrachten en suggesties die er gegeven worden en aan de andere kant is het een proces van volledige overgave. Een heel bijzondere ervaring!!!"


Claudia Arends

Training Leef je Essentie I - sept 2017 - apr 2018

" Voor mij heeft deze training betekent dat ik echt contact kan maken met mijn eigen essentie en zelfexpressie. Hierdoor kan ik bewuster, vrijer en liefdevoller mijn leven inrichten en beleven! Door concrete handvatten te krijgen van Guy...maar ook door andere manieren van ondersteuning en technieken die ik echt alleen via Guy heb leren kennen en die een enorme verdieping hebben gegeven! Geweldige ervaring..."


Training Intuïtieve Ontwikkeling II - 2017-2018 (feb 2018)

Ineke Engelen: "De training heeft me inzichten, heling en verdieping gebracht. Het heeft me geleerd om rust en ruimte te pakken en vanuit liefde naar het kind in mij, mezelf en mijn hogere zelf te kijken. Guy bedankt voor de mooie muziek, de inspirerende omgeving en je waardevolle inzichten en handvatten. Je bent een bijzonder mens en hebt we opnieuw weten te raken."

Annette Arijsemus: "Mijn verlangen was om nog meer bewust te worden, meer bij mijn gevoel te komen en in verbindingen met mezelf . Vele laagjes werden afgepeld. Oude patronen werden nog beter zichtbaar, mochten gevoeld worden van mezelf (acceptatie van al wat is) en daardoor losgelaten. Duidelijk is geworden dat ik dat niet was, maar er wel heel erg mee geïdentificeerd had. Een hele klus om in te zien dat deze overtuigingen niet waar waren, om daar doorheen te kijken. Dit voelde zwaar maar kon ik uiteindelijk wel toelaten. Tijd om mijn weerstand op te geven, te gaan genieten. Ik heb grote stappen gezet, mijn baan opgezegd en een eigen praktijk opgezet. Ook daar kom ik mijn angsten weer tegen, maar het verschil is nu wel dat ze er mogen zijn. Ik besef dat ik alleen op deze manier groei. En dat is wat ik wil , groeien in bewustzijn."

Anjo Hol: "Training II is een mooi vervolg op de eerste training. Je komt steeds meer over jezelf te weten en ook de theorie over hoe dingen in elkaar steken is machtig interessant. Een aanrader!"

Leonie Heebink: "Deze training was een hele fijne aanvulling op de 1e training. Ik heb echt tools aangereikt gekregen die mij dagelijks helpen het leven meer zelf te creëren ipv het te ondergaan of van me af te houden. Dit samen te delen in de groep werkt heel krachtig. Mede dankzij deze training is mijn leven is een mooi avontuur geworden. Liefs Leonie."


Matthijs Beurskens - FHG bank

Outplacementtraject via Carrièrepoort - juli t/m dec 2017

"Met Guy een erg prettig outplacementtraject doorlopen. Guy was zeer betrokken en wist mij goed te prikkelen met zijn manier van doorvragen en scherpe feedback. Mede hierdoor heb ik voor mezelf helder gekregen wat en waar ik heen wil met mijn carrière, dit met een nieuwe baan tot gevolg.."Monique Bod-Duenk - 1:1 training Leef je Essentie I - juni-nov 2017

" Het was heel erg leuk en inspirerend. Soms was het ook lastig om door innerlijke processen heen te gaan. Het heeft me ook heel veel gebracht, ik ervaar een verdiept contact met de Liefde in m'n hart, heb meer zelfvertrouwen en heb meer inzicht in de weg waarin ik mezelf verder wil ontwikkelen. Ik had deze training niet willen missen. Guy, ik heb jou ervaren als een liefdevolle en enthousiaste begeleider."

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jean de Ridder - Willems constructie - Outplacementtraject via Carrièrepoort - juli\sept 2017

"Ik heb Guy leren kennen als een zeer betrokken en bekwame coach die uitgebreid de tijd nam om mijn dituatie duidelijk te krijgen. Door persoonlijke gesprekken en de verschillende tests heb ik nu een helder persoonsprofiel."

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Gertrude Denebesten - ws Intuïtief voelen en waarnemen in de natuur - juni 2017

"De workshop was geweldig! Door op speciale wijze de puurheid van de natuur op te zoeken komt het antwoord uit de natuur op de vraag die je bezig houdt. Guy neemt je mee en laat de schoonheid van de natuur zien en ervaren. In de rust van de natuur gebeurd er iets waardevols met je en het blijft ontspannend! Kortom, een dag van genieten!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Leonie Heebink - ws Intuïtief voelen en waarnemen in de natuur - juli 2017

"Een prachtige dag. Krachtig in al z'n eenvoud. Guy heeft me de natuur op een nieuwe manier laten ervaren. Mooie opdrachten, ook over ons eigen natuur, interessante informatie en waardevolle toevoegingen van Guy voor ieder persoonlijk. Bijzonder om midden in het bos onze verhalen te delen met elkaar. Deze ervaringen en nieuwe inzichten neem ik van binnen mee in mijn leven."

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Training Leef je Essentie - 2016-2017 (mei 2017)

Wilma Waaijer: "Deze training heeft voor mij een kwaliteit die ik maar heel zelden tegenkom, uitzonderlijk hoog. Dankzij de training heb ik veel beter zicht op mijn kwaliteiten. Ik heb er liefde voor mezelf, zelfvertrouwen en zelfrespect in gevonden. Thuiskomen is dat. Net als het toegenomen contact met en overgave aan mijn hogere zelf. Lieve Guy ik ben je diep dankbaar. Wilma"

Leonie Heebink: "Wederom een mooie en intense training mogen volgen bij Guy. Wat fijn en vertrouwd dat ik onder zijn hoede de stappen heb mogen zetten, dichter naar mijn essentie toe. Veel geleerd, gelachen, mogen herkennen en loslaten. Altijd een feestje om heen te mogen gaan en ga door naar Deel II, de verdieping!"


Gerda Makop: "Wat een feest om het afgelopen half jaar deze training te volgen. Ik ben door heel wat processen in mezelf gegaan en daardoor zoveel dichter bij m'n essentie terecht gekomen. Guy als begeleider heb ik als zeer integer, enthousiast, energiek, betrokken, creatief, verbonden, vol passie, zeer kundig en recht door zee ervaren. Ik voel me blij en dankbaar. Hartegroet Gerda"

Anneke Kastelein: "Een super mooie training die ik niet had willen missen, met een coach die; integer, ondersteunend, adviserend, enthousiast, recht door zee, open en stimulerend is. En humor heeft! De handvatten en 'wegwijzers' die Guy geeft hebben mij een heel eind op weg geholpen."

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Susanne Hengeveld - ws Leef je hoogsensitiviteit als kracht! - mei 2017

"Er vielen veel puzzelstukje voor mij in elkaar, ik begrijp mezelf nu beter. Bedankt Guy, dat ik met jouw hulp een stukje dichter bij mezelf ben gekomen. Susanne"

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jacqueline Hoose - ws Jezelf liefhebben e.a. - april 2017

"Inmiddels mijn 4e dagworkshop bij Guy. Opnieuw een workshop die zeer verhelderende inzichten geeft in mezelf en de dingen om me heen. In een kleine groep gingen we aan de slag met onszelf, en leer je van de ervaring en zienswijze van anderen. Guy zorgt voor een betrouwbare en veilige omgeving waarin dit mogelijk is. Na een dag, met theorie, ervaringen uitwisselen, meditatie, een muzikale reis, helaing en energetische reading ben ik weer zeer verrijkt naar huis gegaan. Dank je wel Guy!! Lieve groet, Jacqueline Hoose.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Gertrude - ws Jezelf liefhebben - april 2017

"Dankzij deze workshop, heb ik mijn ik als klein kind in de ogen gekeken en haar met alles erop en eraan kunnen aanvaarden. Zonder de ervaringen van het kleine kind was ik niet diegene geworden die ik nu ben. Ik ben haar dus zeer dankbaar. Ik, het grote kind, ben meer gaan stralen met liefde naa mezelf, het verleden en naar anderen. Ik kan mezelf eindelijk meer liefhebben mede dankzij deze workshop. Het was dus zeer waardevol. Gertrude"

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Training Intuïtieve Ontwikkeling I - 2016\2017 (mrt 2017)

Ineke Engelen: "Guy houd je op een hele prettige en duidelijke manier een spiegel voor waardoor je inzicht krijgt in je eigen belemmerende overtuigingen. Door handvaten aan te reiken triggert hij je om uit je comfortzone te komen."

Susan Neervoort: "Deze training is een enorme aanwinst geweest voor mijn (spirituele) groei. De rust en wijsheid die deze training brengt heeft me veel gebracht. Ik kijk er enorm naar uit om aan het tweede deel van deze training te beginnen."

Heidi Wisselink: "Deze training heeft me geholpen stappen te zetten in het luisteren naar mijn gevoel en naar te handelen in vertrouwen dat het juiste juiste is. Verder mooie en praktische tools meegekregen om in mijn rust te komen."

Annette Arijsemus: "Deze training heeft mij echt geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn eigen overtuigingen en overlevingspatronen. Van zoeken van bevestiging bij de ander en dus vanuit afhankelijkheid, terug leren gaan maar mijzelf en nu vanuit mijn eigen kracht er durven zijn . Mijn eigenwaarde is enorm gegroeid. Daardoor ben ik nu aangeland bij mezelf en besef ik dat de manier waarop ik reageer altijd met mezelf te maken heeft. Dus dat geeft mij de vrijheid om andere keuzes te maken. Ik kom steeds dichter bij mijn eigen gevoel en de balans tussen mijn mannelijke en vrouwelijke energie wordt ook steeds beter. Heb veel aangereikt gekregen tijdens deze training en Guy zorgt ervoor dat er veiligheid en vertrouwen is in de groep , waardoor er ruimte is om te leren en te groeien. Had het nietwillen missen."

Anjo Hol: "Het volgen van deze training heb ik ervaren als een hele prettige manier om dichter bij mezelf te komen en om bijzondere stappen te zetten op mijn pad."

Esther Jansen-Berends: "Ik zat altijd in mijn hoof met mijn gedachten die maar blijven malen. Door het volgen van deze training heb ik veel inzichten, oefeningen en tools meegekregen om met mijn energie om te gaan en zo dichter bij mijn zelf en mijn gevoel, "intuïtie" te komen. Dit werkt heel positief en geeft me meer vertrouwen."


_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Pim Croes en Fenna Pit, bestuursleden van de Stichting de GraanCirkel

(ervaringslezing van Overleven naar Leven met Muziek, dec 2016)

De lezing van Guy Andreoli in december 2016 bij de Stichting de Graancirkel was erg bijzonder. Eerst legde Guy uit hoe de trillingen van muziek op ons inwerken en onze eigen energie als het ware naar een hoger niveau kunnen opheffen. Daarna leidde Guy ons door de kracht van de muziek in meditatie en door de reis van ons leven. Ieder ervaring was uniek, maar samen ervoeren we de power van vernieuwing".

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Wilma Waaijer, sept 2016 (Workshop Voel je Happy!)

"De workshop begon ermee dat ik voor het eerst voluit JA tegen mezelf kon zeggen. De open aanpak van Guy en welkom voor ook de minder happy delen in mezelf, zijn kristalheldere duiding hebben mij milder gemaakt naar mezelf en anderen. En dat maakt (zo veel makkelijker) HAPPY! Van harte bedankt Guy"

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Wilma van der Wielen, sept 2016 (Workshop Voel je Happy!)

"Happy voelen wil iedereen. Ik ook. In de workshop reikt Guy je heldere gereedschappen aan om in lastige situaties er toch iets positief uit te halen. Hij geeft ook in heldere termen aan waar bij jou de schoen kan wringen en is daarin zeer doortastend. Al met al een heerlijke, leerzame workshop met muziek, dans, meditatie EN PLEZIER!"

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Frank Klein Tank, sept 2016 (Loopbaan traject via CarrièrePoort)

"Na onvrijwillig verlies van mijn baan ben ik met Guy in aanraking gekomen. Ik dacht aanvankelijk wel te weten wat er te koop was in de wereld maar had toch het gevoel ingeperkt te zijn. Fantastisch wat deze man mij, door zijn positieve en nuchtere visie, allemaal heeft laten zien en voelen. Het besef dat er werkelijk meer bestaat tussen hemel en aarde, er ging een nieuwe wereld voor mij open."

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Carla Herszkowicz, sept 2016 (Workshop Voel je Happy!)

"Voel je happy is absoluut de vrolijkste en de vele workshops die ik mocht beleven bij Guy!!! Naast nuttige tips betreft vrolijkheid werd ik voor het eerst niet liggend maar zingend en dansend geheald! Met als gevolg dat ik sindsdien veel vaker dan voorheen zingend en dansend, dus vrolijker mijn leven leef. Ik ben gewoon een blijmoediger, optimistischer mens dan voor deze workshop."

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Willy Haverkamp, sept 2016 (Loopbaan traject, particulier)

"Ik heb gebruik gemaakt van de dienst loopbaantraject. Zeer warme en persoonlijke aanpak tijdens het traject."

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Anneke Kastelein, sept 2016 (Workshop Voel je Happy!)

"Wat een mooie handvatten kregen we aangereikt, de inzichten die kwamen na de gesprekken maakten veel duidelijk en ook na de heerlijke dans en zang samen kon ik niet anders dan Happy de dag afsluiten."

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Peter van Eck, juli 2016 (Workshop Leef je hooggevoeligheid als kracht!)

"In juli aan de workshop "Leef je Hooggevoeligheid als je kracht" deelgenomen. Veel geleerd in een ontspannen sfeer. Uitstekend persoonlijk advies ontvangen. Bedankt!"

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Harry Bouwmeester, juni 2016 (Cursus Intuïtieve Ontwikkeling)

"De cursus heeft me veel gebracht. Het heeftme bevestigd dat er meer is en dat intuïtie, een prachtige manier is om je leven meer invulling te geven. Je gaat meer begrijpen door naar binnen te gaan. Het is goed voor jezelf en ook goed voor de maatschappij waarin we leven. Een aanrader, ontdek 't."

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Susan Neervoort, feb-juni 2016 (Loopbaantraject Gemeente Montferland)

"Dankzij het coachingstraject bij Guy sta ik steviger in mijn schoenen. Ik vertrouw nu op mijn eigen gevoel en denk meer aan mijzelf i.p.v. eerst aan andere mensen. Ook heb ik geleerd niet iets te doen waar ik geen zin in heb."

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Rita van Oortgiesen - Larense Voetwellness, juni 2016 (Cursus Intuïtieve Ontwikkeling)

"De cursus heeft mij dichter bij mijzelf gebracht en naar mijn eigen energie. Op een leerzame, nuchtere, enthousiaste en speelse wijze veel kennis en inzichten mogen vergaren over mijzelf en over energie. Veel kunnen oefenen en tools meegekregen waardoor ik thuis mij verder kan ontwikkelen en mij gesterkt voel. Ik voel mij blijer en vrijer in eigen vertrouwen en het werken met energieën."

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Eric Demeijer, juni 2016 (Persoonlijk coaching traject)

"Guy begeleidt mij al langere tijd op mijn weg naar meer energie en betere gezondheid. Ik heb fibromyalgie en ik denk dat de geestelijke component hierbij essentieel is. De ene keer gaat het over hoe ik over mezelf denk, de andere keer over hoe ik beter met mijn energie kan om gaan of zelfs kan vergroten. Guy's kracht zit hem erin, dat hij zijn enorme empathie inzet voor mijn gevoelens of worstelingen en tegelijkertijd ook kan helpen met bijvoorbeeld iets heel praktisch als plannen of toekomstvisie. In de hedendaagse wereld denk men een leven te kunnen veranderen in 10 sessies of iets dergelijks, maar ik denk dat het zo niet werkt. Het is voor mij aangenaam het gevoel te hebben dat Guy nog veel goeds "uit zijn hoge hoed" voor mij kan toveren in de toekomst. Bedankt voor alles!!!"

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Angela Penterman, juni 2016 (Cursus Intuïtieve Ontwikkeling)

"Een fijne cursus waarbij ik veel inzichten heb mogen krijgen. Krachten die ik vergeten was dat ik ze had werden aangeraakt, konden weer groeien. Een aanrader voor een ieder die meer uit zijn hoofd/ego wil en meer vanuit z'n gevoel wil handelen. Dank je wel Guy, je bent top!"

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Yvonne Diepenhorst, juni 2016 (Workshop Jezelf Liefhebben)

Wat een bijzondere workshop," jezelf liefhebben". En opeens is er dat moment dat deze workshop onder mijn aandacht kwam, alles komt op het moment dat je het nodig hebt. Het was een heel fijne ervaring om met een groepje deze reis te mogen maken, we waren vreemden voor elkaar, allemaal anders, verschillende leeftijden, achtergrond, maar in de loop van de dag bleek dat wij niet toevallig samen deze workshop deden, velen hadden dezelfde ervaringen in het leven gehad, er was vaak een oja momentje. Na de muziek oefeningen werd er besproken wat een ieder gevoeld had, met volle respect voor elkaar, ieders " pijnpunt" kwam aan bod, zover degene erover wilde spreken, want een ieder is vrij te delen wat hij wil. Ook werd ons nog een speciale boodschap meegegeven door Guy, de mijne sloeg de spijker op de kop. De muzikale reis 'smiddags voerde mij in mijn gedachten langs de zee, naar een kasteel, waar een heel koor zong, het gaf een heel sereen gevoel.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Gerda Makop, mei 2016 (Workshop Regie over je eigen leven)

"De handout was duidelijk neergezet. Veel tijd en ruimte tijdens de dag voor erkenning en herkenning. De reading was erg raak en helder. Enegetische ondersteuning was fantastisch! Veel handvatten, energie, motivatie en bewustzijn gekregen. Een dag met een gouden (violette) randje!! Prachtige start om de rgei meer en meer over m'n eigen leven te krijgen."

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Marie-Louise Booms, dec-april 2016 (Loopbaantraject Gemeente Montferland)

"Het coachingstraject heeft me meer balans in mijn werk, mijn omgeving en vooral in mezelf gebracht.

Een krachtige en liefdevolle begeleiding naar het essentiële."

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ineke Engelen, mei 2016 (Workshop Regie over je eigen leven)

"Ik was erg nieuwsgierig wat deze workshop me zou brengen. Guy liet me door te spiegelen goed zien waar ik eigenlijk voor weg liep. Het gaf me inzicht in mijn valkuilen en belemmerende overtuigingen. Door het creëren van een veilige sfeer, muziek en aandacht zette hij mij en mijn medecursisten in onze kracht en liet ons de mogelijkheden zien om te groeien en meer te gaan leven vanuit intuïtie. Het was een bijzonder dag, dank je Guy!"

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Grada van Leerdam, apr 2016 (Workshop Heel Jezelf)

"Ik geloof dat dingen op je pad komen als je ze nodig hebt. De info met de workshop had mijn aandacht omdat er net een lastige periode in mijn leven was geweest. Ik zie steeds meer de kracht/energie die in mij is, maar soms is het lastig om net even dat stapje te maken. "Heel Jezelf" heeft mij bewust gemaakt dat veel onzekerheden en manieren van reageren op situaties te maken hebben met, zoals Guy het noemt, filters. Ik heb wat meer mogen ervaren van mijn werkelijk IK die daaronder zit. Het voelde heel goed en vertrouwd om de workshop bij Guy te doen. Guy is respectvol, warm en een goede begeleider. Dank je wel!"

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Juanita Bandiola, apr 2016 (Workshop Regie over je eigen leven)

"Ik heb de workshop als intens ervaren. Het was net DE zet die ik nodig had om via een open deur naar buiten te vliegen.....Ik heb de dagen daarna belangrijke beslissingen gemaakt, soms met pijn maar de kracht en de heldere kalmte die ik heb is krachtiger. And the rest of the story is MAGIC....Nogmaals dank voor de fijne dag."

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

John van der Wielen, apr 2016 (Workshop Heel Jezelf)

"Ik kan iedereen deze workshop van harte aanraden. Het was voor mij de eerste keer dat ik aan een dergelijke workshop deelnam. Natuurlijk enerzijds koudwatervrees maar anderzijds voornamelijk nieuwgierig. Het was een fantastische dag met in de juiste afwisseling theorie, meditatie en counseling. Bijzonder was de herkenning van patronen en overtuigingen waarin we vaak vastlopen voor ons allemaal dezelfde structuur hebben. Guy gaat met veel respect en deskundigheid om met iemands emoties en problemen. Gewoon een keer doen zou ik zeggen!!!"

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Myranda Wagenaar, apr 2016 (Workshop Heel Jezelf)

"De dag van gisteren laat me niet los. Het is een geruststelling te weten dat ik niet terug hoef naar het verleden om de pijn van toen op te lossen. Door bij situaties die in het nu spelen gehoor te geven aan mijn gevoel\emoties en ze te accepteren zal het oplossen. Het gedrag pas ik aan, het anders doen dan ik vanuit mijn overlevingsstrategie gewend ben. Dit is mijzelf helen. Dus zet ik binnenkort maar eens een jankfilm op en zet de tissuebox dan klaar."

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Anneke Kastelein, mrt 2016 (Workshop Jezelf Liefhebben)

"Dankjewel Guy voor de prachtige workshop. Je weet door je heldere vermogens haarscherp in te tunen op de kern van wat er speelt met respect en de nodige humor. Je muziek was weer bijzonder en heeft t nodige losgemaakt. Kortom; het was een dag met een gouden randje."

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ineke, januari 2016 (Workshop Jezelf Liefhebben)

"Ik ben uit mijn comfort-zone gestapt en heb de workshop Jezelf Liefhebben gevolgd. Heel bijzonder om aan het einde van de dag vreugde en vrede in mijn hart te mogen voelen en ervaren, wat mij innerlijk rust en vrijheid geeft. Dit alles dankzij de discrete persoonlijke begeleiding van Guy. Ik heb mezelf verrijkt!"

_________________________________________________________________________________________________________________________________________Marga Borghorst, jan 2016 (energetisch consult)

"Dank je wel voor weer zo'n geweldig consult! Je bent zo liefdevol en werkt zowel in je consulten als in je trainingen zo zuiver en vanuit zo'n hoge energie van licht en liefde dat ik steeds heel veel kan zien, ik voel dat alles er mag zijn en ik kan iedere keer weer heel veel transformeren en zuiveren! Het gaat heel diep en is daardoor heel waardevol voor mij!"

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Valerie, 2015 (Cursus Creëren van je verlangens)

"Een hele mooie cursus om vanuit je hart te voelen, doelgericht bij jezelf en je verlangens uit te komen! Guy begeleidt en versneldt je proces vanuit zijn eigen en authentieke zijn en geeft je met zijn eerlijkheid een zetje in de goede richting!!! Hartelijk dank Guy!"

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Marga Klein Kranenbarg, 2014-2015 (Consulten en diverse workshops)

"Ik heb Guy via een vriendin leren kennen en heb als eerste een aantal consulten gehad bij hem. Deze waren diepgaand, respectvol en helend op diepere onderliggende niveau's. Bij de reguliere hulpverlening miste ik dit stukje, wat voor mij erg belangrijk is. Ik ben blij dat ik Guy heb leren kennen zodat ik kon helen en daardoor ook anders kan voelen, denken en ervaren. Ik kan mijn leven in een groter geheel zien en voelen. En ondanks dat het leven soms moeizaam is dan heb ik nog steeds het gevoel dat het goed komt. Dank je wel Guy !!!"

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sandra Griffioen nov 2015 (Workshop Heel Jezelf)

"Het voelde heel fijn om in deze workshop met Guy en de andere deelnemers persoonlijke gevoelens uit te wisselen in een besloten en veilige omgeving. Guy voelde voor mij als een heel integer persoon. Mede door de prachtige muziek die Guy liet horen eindigde de dag in een liefdevolle verstilling."

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Carla, 2014-2015 (Cursus Intüitieve Ontwikkeling & Creëren van je verlangens)

"Sinds beide cursussen ben ik absoluut dichter bij mijn ware zelf gekomen. En vele boeiende inspirerende, helende, leerzame uurtjes verder!!! Dank je wel Guy."

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Anneke Kastelein, 2014-2015 (Bewustzijnsontwikkelings groep)

"Ik weet, zie en voel nu: ik ben multidimensionaal!! Hoe spannend is dat?!!!"

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

InspiratieCafé Ede, april 2015 (Ervaringslezing "van Overleven naar leven met muziek", 30 deelnemers)

"Ik krijg allemaal enthousiaste reacties over de muzikale ervaringslezing afgelopen maandag! Wat een indrukwekkende avond weer, Guy Andreoli liet ons ervaren hoe we met muziek ons hart meer kunnen openen. Wat mooi dat ik zulke avonden mag organiseren!"

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Juanita Violeta Bandiola, nov 2015 (Workshop Heel Jezelf)

"Nogmaals hartelijk dank voor de fijne workshop welk mijn ontdekkingsreis naar de "Heilige Leegheid" mogelijk heeft gemaakt! Ik wens je veel kracht, inspiratie , vreugde, wijsheid en liefde zodat je meer mensen kunt bereiken om je talent te kunnen delen"

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Susan, 2015 (Meditatieavonden)

"Bedankt voor de fijne meditatieavonden. Jouw goede raad en uitleg. Er is mij veel duidelijk geworden mede dankzij de meditatie avonden. Iedere keer ga ik met een zeer goed en tevreden gevoel weg. Ik leer er veel van. Bedankt Guy!"

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Wilma, 2015 (Reading-Healing middag)

"Een cadeau voor mezelf, dat was de reden om deel te nemen aan deze workshop, vanuit vrijheid en vanuit het hart.... Het is een heel groot cadeau geworden. Een fantastische middag met mooie inspirerende muziek en woorden. Het heeft mij vele inzichten gegeven hoe ik me weer verder kan ontwikkelen. Dank je wel Guy!"

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

A.E., 2014-2015 (Bewustzijnsontwikkelings groep)

"Door de bewustzijnsgroep heb ik zoveel meer zicht gekregen op mijzelf, in het nu, maar ook op wie ik ben, waar ik vandaan kom en geloof veel meer in mijn eigen mogelijkheden. Jij, Guy, hebt mij vele manieren aangereikt om beperkingen los te kunnen laten en steeds meer mezelf te kunnen zijn en een prachtig leven te kunnen leiden. De "cursus"dagen vond ik Super! (warm, liefde-en respectvol met de nodige humor). Ook de dagen/weken erna gebeurde er met mij veel en altijd was jouw support er. Dank je wel dat ik mee heb mogen doen!