Cursus Zelf Helend Vermogen


 • Ben jij op zoek naar de diepere spirituele/geestelijke betekenis achter ziekte, onbalans en het niet stromen in je leven?


 • Wil jij je zelf helend vermogen van je lichaam en ziel activeren om zo de balans en dus ook het stromen in je leven te herstellen?

 • Ervaar je problemen of ongemakken met je gezondheid of wordt jij regelmatig geconfronteerd met het niet stromen in je leven op welk vlak dan ook (relaties, werk, etc)?

 • Loop je aan tegen angsten, gevoelens van eenzaamheid, depressie/neerslachtigheid, HSP ongemakken, woede/boosheid/veelvuldige irritatie en andere ongemakken in je zijnstoestand?

 • Weet/voel jij diep van binnen dat er een grotere waarheid is achter elke vorm van ziekte, onbalans en niet stromen en wil je dat onderzoeken en de onbalans oplossen?

 • Wil jij als therapeut, coach, begeleider en zorgprofessional meer weten over het zelf helend vermogen om dit eerst toe te passen op jezelf en je eigen situatie en vervolgens ook professioneel in wil zetten ten bate van je cliënten?

  Wellicht is deze cursus bestaande uit 3 losse modules dan iets voor jou. In een kleine veilige groepssetting maak je in een krachtige transformatieve reis die je leven zal veranderen. De training vindt plaat in de buurt van Ede in een mooie, warme en sfeervolle ruimte.
 • A
 • A
 • A

Over de Cursus

Deze cursus is voor al degene die meer willen weten over het zelf helend vermogen van lichaam en ziel en dit zelf helend vermogen in zichzelf willen activeren. De cursus is opgebouwd uit 3 modules waarin je stap voor stap je zelf helend vermogen gaat herstellen zodat de onbalans, ziekte, het niet stromen in je leven de gelegenheid krijgt om zich op te lossen of in ieder geval sterk zal kunnen verbeteren.

Module 1

De eerste module is een introductie en is een algemene beschouwing over het zelf helend vermogen. Wat is de diepere spirituele\geestelijke betekenis achter ziekte, onbalans en het niet stromen in je leven? En hoe kan je vanuit dat perspectief het zelf helend vermogen van je lichaam en je ziel activeren en zijn werk laten doen? In deze introductie maak je kennis met een andere kijk en krijg je praktische handvatten om hier gelijk mee aan de slag te gaan in je dagelijks leven. Deze module bestaat uit 1 workshopdag. Na deze module ken je het basisprincipe en heb je de eerste handvatten voor activatie van je zelf helend vermogen tot je beschikking.

Module 2

De tweede module wordt ook wel de grote schoonmaak genoemd en daarin staat zowel letterlijk als figuurlijk het opruimen van je de levensstroom beperkende aspecten in jou centraal. Deze module bestaat uit 3 dagen en de tussenliggende periode wordt gebruikt om middels oefeningen en opdrachten het geleerde te integreren in je dagelijkse praktijk.

Module 3

Module 3, die uit 2 dagen bestaat zal gericht zijn op het bevorderen van de vrije levensstroom in jezelf en het actief gaan communiceren met je hoger bewustzijn.

Het doorlopen van deze modules brengt je in zeer krachtige transformatieve reis die je leven zal veranderen.

Elke cursusdag zal worden ondersteund met een korte persoonlijk reading gericht op jouw innerlijk ontwikkelingsproces. Verder is er elke dag ruime aandacht voor het komen in je innerlijke stilte en het oefenen van de waarnemer zijn van jezelf welk essentieel zijn voor het activeren van je zelf helend vermogen. Daarnaast krijg je bij elke cursus dag een hand-out met de besproken theorie/kennis mee naar huis en wordt je voorzien met de nodige oefeningen,opdrachten en suggesties om het geleerde in de dagelijkse praktijk te integreren.Je komt immers in een proces van verandering en verandering kost tijd. In module 2 en 3 zal ook een energetische facilitatie (healing) vanuit het Christus bewustzijn een standaard onderdeel vormen.

De onderwerpen die zoal bij de verschillende modules aan orde komen zijn:


Module 1: Introductie ZHV (1 dag)

 • 3 bewustzijnsniveaus van de mens
 • natuurlijke orde en de vrije levensstroom
 • belemmering van vrije levensstroom en relatie met gezondheid
 • relatie toestand van de ziel en fysieke en psychische gezondheidsproblemen
 • waarnemer worden van jezelf en starten met creëren van ruimte, rust en stilte in je dagelijks leven


Module 2: Opruimen van de vrije levensstroom beperkende aspecten in jezelf (3 dagen)

 • energy games / intermenselijke energiespelletjes -> bewust worden en stoppen
 • bewust worden - erkennen\herkennen - begrijpen - loslaten van je overlevingsgedrag - belemmerende geloofssystemen, gedachten en emoties
 • opruimen van losse eindjes uit je verleden
 • oordelen en controle
 • (zielen)trauma's en vorige levens


Module 3: Bevorderen van de vrije levensstroom in jezelf (2 dagen)

 • Luisteren naar je stem van je geweten/ intuïtief weten
 • Communicatie met je hoger bewustzijn
 • Herstellen van de eenheid met de bron in jou
 • Beoefenen van de vrije levensstroom lichtgedragingen


Afhankelijk van de groepssamenstelling en de groepswensen kunnen bepaalde onderdelen er worden uitgelicht of anderen worden toegevoegd.

De totale cursus bestaat uit uit 6 zaterdagen waarvan 1 per 4 weken. Op deze manier is het makkelijker om in te plannen en de tijd ertussen geeft de mogelijkheid om de onderwerpen die aan bod zijn geweest verder te onderzoeken, te ervaren, te oefenen en te integreren. Deze training is praktisch en ervaringsgericht. Naast theorie zal er vooral veel aandacht gegeven worden aan het bewust worden. Alles in deze training draag ik uit als ervaringsdeskundige.


Wil jij onderzoeken of deze cursus bij je past en of er een klik is met mij als je coach/trainer?

Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via email of telefoon of het contactformulier .

Wil jij deze training liever 1:1 volgen en doen op momenten die beter passen? Dat kan!

Kijk dan op: Individuele training/cursusVoor wie?

Voor iedereen van 18 jaar en ouder die bereid is naar zichzelf te kijken, open staat voor nieuwe waarheden, verantwoordelijkheid neemt voor zichzelf en de wil heeft om te veranderen.

Er is voor deze cursus geen specifieke vooropleiding\kennis of ervaring nodig.

Naast de gesprekken verdient het de aanbeveling om minimaal 20 minuten per dag te reserveren voor het doen van opdrachten\oefeningen. Dit naast de bereidheid om zich de stof, die tijdens het traject geleerd en beoefend is te integreren in het dagelijkse professionele en ook privé leven.


Praktische info

InTune is door het CPION geaccrediteerd en CRKBO geregistreerd als onderwijsinstelling die voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.


Data & Locatie


Groep 2021


start za 20 feb - rest van de data volgen nog - laatste datum in juni


Witte Kerkje (nabij Ede)


Of als 1:1 training op momenten dat het jou uit komt op de locaties Doesburg, Ede of online.Tijden
10:00-17:00 (inloop vanaf 9:45)

Groepsgrootte


Lunteren - Witte Kerkje: 6-10

Zelf mee te nemen
Lunch - Schrijfspullen - Evt. extra paar sokken, sloffen en/of dekentjeInvestering in jezelf


€575


Cursuskosten zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting

De vergoedingen zijn vrij van BTW (0%).

Gespreid betalen is mogelijk.
Leveringsomvang

6 dag bijeenkomsten + 1 ondersteunend individueel consult +

tussentijdse ondersteuning per mail\tel + trainingsmap met theorie\kennis en oefeningenOpgave


via email