Cursus Waarachtige Relaties

Het verdiepen, uitzuiveren en het brengen van meer waarheid in je relatie. • Deze meerdaagse cursus gaat over hoe je je relatie met een aantal innerlijke aanpassingen zuiverder kunt maken en daardoor meer kunt laten stromen, harmonieuzer, liefdevoller, vrediger, rustiger, en steviger kunt maken.

 • Of het nu gaat om een partnerrelatie, ouder-kind relatie, naaste familie, vrienden, deze workshop gaat over alle relaties die dicht bij je staan.

 • Het gaat over verdieping en het brengen van meer waarheid in je relatie.

 • En zoals dat is voor alles in je leven begint dat met jezelf. In twee dagen met daartussen een oefenperiode van een aantal weken leer je met een aantal aanpassingen jezelf en je relatie(s) op een hoger plan te brengen.

Ben jij bereid eerlijk naar jezelf te kijken verantwoordelijkheid te nemen voor jouw meest intieme relatie(s)?
Dan is deze 2 daagse workshop wellicht iets voor jou.


 • A
 • A
 • A

Over de Cursus

Allemaal willen we ergens diep van binnen dat onze verbindingen met mensen in onze omgeving die we belangrijk vinden harmonieus en vredig zijn en hun basis vinden in samen, vertrouwen en geloof in elkaar. Toch worden velen geconfronteerd met het tegenovergestelde, met strijd, miscommunicatie, ongemakkelijke gevoelens, hoog oplopende emoties, elkaar willen beïnvloeden/veranderen, onzekerheden kortom intermenselijk gedrag wat terug te herleiden is tot vechten, vluchten en ontkennen. De oplossing ligt daarbij in eerste instantie in jezelf. Het namelijk jij die bepaald hoe je naar die ander kijkt en wat je daar van vindt en wat dat met jou doet. Door in jezelf en in je gedrag (dat wat je doet, zegt, denkt en voelt) een aantal aanpassingen te maken zal je zien dat je innerlijke beleving een stuk ruimer en rustiger zal worden. Wat de beste basis is voor daadwerkelijke verandering van je verbinding met die ander. Dus als je de verbindingen met die ander op een hoger plan wilt brengen zal je eerst de verbinding met jezelf op een hoger plan mogen brengen.Kortom in eerste instantie je eigen verantwoordelijkheid in de verbinding mogen gaan nemen. Als je dat weet te doen zie je dat er wonderen kunnen gebeuren, soms heel snel en soms heeft dat wat tijd nodig. Maar een ding is zeker, je relatie gaat veranderen.

In deze meerdaagse cursus gaan krijg je de gelegenheid om naar jezelf te kijken in relatie tot die ander. Je gaat allerlei inzichten ontvangen die maken dat je anders en op een meer waarachtiger manier gaat kijken naar jezelf en naar die ander. Een aantal onderwerpen die zoal aan de orde komen zijn:

 • Jouw wereld en die van je partner;
 • Je partner als spiegel van jezelf;
 • De oorzaak van miscommunicatie en je niet begrepen/gezien voelen;
 • Recept voor een waarachtige relatie;
 • De invloed van overlevingspatronen- trauma's - valse overtuigingen - energygames;
 • De invloed van oordelen - aannames - verwachtingen/verlangens;
 • Stoppen van het IK-Programma;
 • Het VOC contract in een relatie;
 • Het belang van het openbaren;
 • De verschillende bewustzijnslagen in dat wat men liefde noemt;
 • Het belang van onvoorwaardelijkheid en van 'Ken uw Ware Zelf'.


Verder zal je elke bijeenkomst ondersteund worden met een persoonlijke reading gericht op jouw innerlijk proces van dat moment. Dit zal je nog meer inzicht verschaffen en bovendien volgen hieruit de nodige persoonlijke suggesties\adviezen waar je mee aan de slag kunt gaan als je dat zou willen.

Omdat er voor innerlijke verandering inzicht en tijd nodig is zit er tussen de cursus momenten een aantal weken waarin je het geleerde in je dagelijkse praktijk kunt onderzoeken, oefenen en integreren.

Deze cursus gaat niet alleen over liefdes\partner relaties maar is eveneens geschikt voor andersoortige relaties zoals moeder\vader-kind relaties, familie, 'ex'-partner, vriendschappen et cetera.

Je kunt deze cursus alleen volgen, samen met je partner maar ook als je op dit moment geen partnerrelatie hebt.

De cursus bestaat uit 1 gehele workshopdag en daarna 2 dagdelen en vindt plaats in een kleine veilige setting van 3 tot 5 deelnemers in de InTune praktijkruimte in Doesburg.

 

Voor wie?

Voor iedereen van 18 jaar en ouder die bereid is naar zichzelf te kijken, open staat voor nieuwe waarheden, verantwoordelijkheid neemt voor zichzelf en de wil heeft om te veranderen.

Er is voor deze cursus geen specifieke vooropleiding\kennis of ervaring nodig hoewel het wel heel helpend is als je al eerder wat gedaan hebt op gebied van innerlijke ontwikkeling en open staat voor waarheden die voorbij de 5 zintuigen gaan.

Naast de gesprekken verdient het de aanbeveling om minimaal 20 minuten per dag te reserveren voor het doen van opdrachten\oefeningen. Dit naast de bereidheid om zich de stof, die tijdens het traject geleerd en beoefend is te integreren in het dagelijkse professionele en ook privé leven.


Praktische info
Data & LocatieOp dit moment is deze training alleen als individueel traject beschikbaar.Groepsgrootte


6

Zelf mee te nemen
Schrijfspullen - Evt. extra paar sokken/sloffen - Lunch (tijdens dag 1)


Investering in jezelf


€280

De vergoedingen zijn inclusief BTW.

Gespreid betalen is mogelijk.
Leveringsomvang

1 hele cursusdag + 2 dagdelen

hand-outs met theorie en opdrachten/suggesties

tussentijdse ondersteuning per mail en telefoonOpgave


via email