Training Innerlijk Leiderschap

Van innerlijke beperkingen naar vrijheid.

Wake up call voor je natuurlijk (innerlijk) leiderschap. • Ben jij in een positie van een leider? In je professie of als hoofd van het gezin of anderszins? En merk je dat je het niet makkelijk afgaat, dat het niet stroomt, je er vaak keihard voor moet zwoegen, dat het geen natuurlijke beweging is, je niet echt het gevoel hebt dat anderen naar je luisteren, je begrijpen of je zien? Ervaar je dat anderen je niet echt vanuit vrije wil volgen en gemotiveerd zijn?


 • Heb jij het gevoel niet de regie\leiding over je leven te hebben? Voel jij je als speelbal van je omstandigheden? Heb jij genoeg van de struggle, het vechten, het vluchten, het zorgen maken, de innerlijke onrust, de stress in je leven?


 • Wil je graag als natuurlijk leider in je professie of privé door het leven gaan. Vanuit innerlijke rust, vrede, liefde en bewust van wat nodig is voor het geheel?


 • Ben jij het eeuwige twijfelen, de pieken en diepe dalen, je heen- en weer schietende gedachten en emoties, het moeten gevoel, je angsten in je innerlijk en het niet stromen in je leven zat?


 • Ben jij bereid super eerlijk naar jezelf te kijken, de valse ik-stemmetjes in jou te ontmaskeren, los te laten en te veranderen?


 • Ben jij bereid vanuit een innerlijke standvastige keuze vanaf nu te gaan voor de leiding van je dieper gelegen stem van het innerlijk weten? En luisterend naar die innerlijke stem je keuzes meer te maken vanuit waarheid en vrijheid.


 • Ben jij klaar om je te bevrijden van je innerlijke belemmeringen en de innerlijke natuurlijke leider in je te laten opstaan?


Dan is deze intensieve transformerende training
wellicht wat voor jou!


 
 • A
 • A
 • A

Algemeen

Je kunt geen ware regie over je leven hebben als de innerlijk leider in jou niet is opgestaan. Je kunt geen waarachtig en natuurlijk leider zijn als je niet een bepaalde mate van innerlijk leiderschap hebt verworven. Innerlijk leiderschap gaat over vrijheid. Innerlijke vrijheid wel te verstaan. Wat gepaard gaat met een grotere innerlijke rust en vrede, vitaliteit, gezondheid en het ervaren dat het leven meer stroomt. Je gaat het leven meer tegemoet vanuit een dieper vertrouwen en weten dat alles wat het leven je voorschotelt\spiegelt een mogelijkheid tot innerlijke bevrijding in zich draagt. Je gaat ook meer vertrouwen in de voorzienigheid van het leven door de kleine wondertjes die je daarin gaat meemaken. Wat op zichzelf maakt dat je vertrouwen alleen maar meer groeit en je zorgen afnemen. Je aandacht is meer gericht op eenheid, minder op jezelf maar meer wat je waarachtig voor een ander kan betekenen. En als je een leidersfunctie in de buitenwereld hebt, als professie of als hoofd van een gezin, dan ga je merken dat je meer gezien wordt, mensen zullen sneller volgen en je als voorbeeld zien, dingen zullen veel makkelijker gaan en je zult meer vervulling ervaren.


Inhoud Training

Deze training staat in het teken van verkennen, het krijgen van inzichten en van praktische tips en tools om vanaf nu je leven meer vanuit een natuurlijk (innerlijk) leiderschap of te wel ware vrijheid te gaan leven. Om meer die innerlijke vrijheid te ervaren is het van belang om te ontdekken in jezelf wat er nog in de weg staat. Dus dat je zicht krijgt op je innerlijke belemmeringen bestaande uit reactieve gedragspatronen, onbewuste programma's van je illusie ik, je emoties, gedachtes en geloof in de wereld van de dualiteit. Oftewel het leven vanuit je ik-maskers\ego en eigen belang. Door inzicht ga je het herkennen in je dagelijks leven en kun je anders en vooral bewuster en vrij gaan kiezen in plaats vanuit een automatisme te reageren en je gedrag te laten bepalen door een innerlijk programma. Daardoor kun je meer vanuit helderheid naar jezelf en je omgeving kijken en meer vanuit een natuurlijk leiderschap acteren waarin je handelen zal getuigen van gerichtheid op het geheel i.p.v. je ik-behoeftes. Waardoor je zult ervaren dat je leven meer gaat stromen, je meer vervulling geeft en het leiding geven ook makkelijker en natuurlijker afgaat.


Onderwerpen die voorbijkomen in deze training:

 • De aarde met zijn 7.5 miljard werelden;
 • Wie of wat bepaalt jouw wereld? Wie staat er in jouw leven aan het roer?
 • De gevangenis van gedachten, emoties en het ego oftewel het ik;
 • Hoe ontstijg je het spel van de dualiteit?
 • Jouw toneelspel, de spelletjes en je maskers;
 • Ontmaskeren van de valse stemmetjes in jou door bewustwording, waarneming en herkenning;
 • Loslaten van de patronen\programma's achter het toneelspel, de spelletjes en maskers;
 • Je denken als verhalen machine;
 • De enig ware stem van je innerlijke weten\GPS;
 • Leiding geven en leven vanuit het eenheidsbewustzijn.


Terugkerende elementen op elke trainingsdag zijn:

 • Theorie ter ondersteuning van de bewustwording;
 • Bespreken\openbaren van praktijkervaringen om zo tot meer inzicht te komen en van elkaar te leren;
 • Maandelijkse opdrachten en oefeningen voor thuis.


Durf jij dit avontuur aan en heb jij de moed om in jezelf de innerlijke natuurlijke leider te laten opstaan?

Uiteraard is de beweging naar innerlijk leiderschap een proces die tijd en veel oefening vergt. Daarom zijn ook de 6 trainingsdagen verdeeld over 6 maanden zodat je in de tussenliggende tijd voldoende ruimte hebt om te oefenen, tot verdiept inzicht te komen, te integreren, te transformeren en je innerlijke verandering te borgen.

Deze training is praktisch en ervaringsgericht. Naast theorie zal er vooral veel aandacht gegeven worden aan het bewust worden aan de hand van de praktijk, het dagelijks leven met al zijn spiegelingen en mogelijkheden tot bevrijding en het waarachtig leiding te nemen over je leven (en dus ook werk).
Wil jij onderzoeken of deze training bij je past en of er een klik is met mij als je coach/trainer?

Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek

aan via email of telefoon of het contactformulier .


Wil jij deze training liever 1:1 volgen en doen op momenten die beter passen? Dat kan!

Kijk dan op: Individuele training/cursus
Wat levert het je op?

Aan het eind van de training zul je beter in contact zijn met je innerlijk leiderschap en makkelijker met meer zelfvertrouwen en vanuit innerlijk rust kunnen handelen en keuzes kunnen maken. Je zal meer in contact zijn met je ware innerlijke stem en ernaar acteren waardoor dingen in je leven meer zullen stromen. Je zal je innerlijk rustiger voelen en met meer plezier leven. Je zult minder gericht zijn op je ik en meer op het groter geheel en daardoor meer vervulling en ook vertrouwen in jezelf, de ander en het leven ervaren. Bovendien heb je een groot aantal praktische handvatten tot je beschikking om dit in het dagelijks leven (privé of professioneel) nog verder uit te bouwen.

Als je een leidersfunctie in de buitenwereld hebt ga je merken dat je meer gezien wordt, mensen je zullen volgen en je als voorbeeld zien, dingen zullen veel makkelijker gaan en je zult meer vervulling ervaren.


Voor wie?

Voor iedereen van 18 jaar en ouder die bereid is naar zichzelf te kijken, open staat voor nieuwe waarheden, verantwoordelijkheid neemt voor zichzelf en de wil heeft om te veranderen.

Het is niet nodig voor deelname om ook daadwerkelijk in de buitenwereld een leiding gevende rol te hebben, het gaat in essentie om de regie over je eigen leven, je innerlijk leiderschap.

Er is voor deze training geen specifieke vooropleiding\kennis of ervaring nodig.

Naast de gesprekken verdient het de aanbeveling om minimaal 15 minuten per dag te reserveren voor het doen van opdrachten\oefeningen. Dit naast de bereidheid om zich de stof, die tijdens het traject geleerd en beoefend is te integreren in het dagelijkse professionele en ook privé leven.


Praktische info
Data & LocatieGroepstraining:

22 okt - 26 nov - za 17 dec - za 28 jan - za 25 feb - za 25 mrt

van 13:00-17:00

https://broedplaatsrenkum.nl/, Renkum (nabij Arnhem-Ede-Wageningen)

Deze training is ook individueel te volgen.Groepsgrootte


6-8

Zelf mee te nemen
Schrijfspullen - LunchInvestering in jezelf


€660 (bij groepstraining)

De trainingskosten zijn aftrekbaar als studiekosten van de inkomstenbelasting.

Wordt veelal vergoed door werkgevers als onderdeel van het persoonlijk ontwikkelingsbudget.

De vergoedingen zijn inclusief BTW.

Gespreid betalen is mogelijk.
Leveringsomvang

6 trainingsmiddagen

Trainingsmap met theorie, oefeningen en suggesties
Opgave


zie onder


de broedplaats


Inschrijven voor de training

Mocht vragen hebben of een wens tot contact te hebben over deze training dan kun je het standaard contactformulier gebruiken.

Wil je je inschrijven voor de training is het verzoek het onderstaande formulier in te vullen.

Velden met een * zijn verplicht