Training Intuïtief Bewust Worden

Ontdekken, vrij maken en inzetten van je innerlijke GPS

ter realisatie van een stromend leven. • Ben jij het ook zo zat dat dingen zo moeilijk gaan? De struggle, het overleven, de angsten, de vermoeidheid, je gezondheid, het moeten, die eindeloze chaotische en tegenstrijdige gedachtestroom en die voor verwarring zorgende emoties?

 • Wil jij makkelijker en met meer zelfvertrouwen keuzes kunnen maken vanuit je ware hart?

 • Ben jij bereid eerlijk naar jezelf te kijken, de verantwoordelijkheid te nemen en je te ontdoen van al die delen die je niet werkelijk bent? Van je valse overtuigingen, overlevingspatronen en de energiespelletjes?

 • Om van daaruit je te laten leiden door die innerlijke intuïtieve stem, je hoger bewustzijn en je leven te gaan vullen met vreugde, vitaliteit, inspiratie, een heldere ruimere blik, innerlijke rust en echte liefde?


 • Ben jij bereid de regie over je eigen leven te nemen en je vanuit een stevig innerlijk leiderschap je keuzes te maken?

 • Of\en wil jij juist jouw professie als coach, HRM manager\medewerker, masseur, therapeut, begeleider, zorgprofessional, arts, docent\trainer meer in contact komen met je intuïtieve stem en deze te gaan gebruiken zodat je je meer kan laten zien vanuit je authenticiteit en daarmee je cliënten nog beter van dienst kan zijn?

Wellicht is deze training dan iets voor jou. In een kleine veilige groepssetting maak je in een half jaar een krachtige transformatie reis die je leven zal veranderen. De training vindt plaat in de buurt van Ede in een mooie, warme en sfeervolle ruimte.


 • A
 • A
 • A

Algemeen

Een innerlijke GPS, de stem van je hogere bewustzijn, iedereen bezit hem. We worden er mee geboren. We zijn alleen dat belangrijke aspect van ons echter een beetje kwijt geraakt en hebben ons denken, ons ratio en onze 5 zintuigen op de voorgrond geplaatst en laten ons vaak leiden door onze (onbewuste) emoties. Het is echter juist het denken en onze emoties zoals angst, verdriet, boosheid et cetera die ons leven beheersen en die de oorzaak zijn van een groot deel van onze innerlijke twijfel,worsteling, onbalans, ziekte en chaos. En terwijl we onze aandacht voornamelijk richten op ons denken en emoties gebruiken we feitelijk maar een klein en beperkt deel van onze werkelijke mogelijkheden. Als je namelijk meer gebruik leert maken van je innerlijke leiding en intuïtieve weten en waarnemingsvermogen dan zal je leven beduidend meer in de flow gaan komen en zal je meer het gevoel hebben regie te hebben over je eigen leven en dat dingen 'kloppen'.

Als we ons meer verbinden met ons intuïtief waarnemingsvermogen krijgen we de beschikking tot informatie die meer op innerlijke waarheid gebaseerd is. En als we meer op deze innerlijke (ge)wetensstem leren vertrouwen kunnen we veel makkelijker en efficiënter onze keuzes maken. Zonder twijfel keuzes maken die goed zijn voor ons, vanuit ons hart en vanuit vrijheid. Keuzes waarvan we echt blij worden, keuzes die ons brengen bij innerlijke rust, enthousiasme, overvloed, gezondheid, zingeving/vervulling etc ... Verder helpt het ons ook om situaties en mensen goed in te schatten. Kortom het loont zich meer dan wat dan ook om je innerlijk te leiden door je intuïtieve geweten-stem. Het maakt je meer jij, meer authentieker, meer leven.

Inhoud

Je intuïtief (ge)weten opnieuw ontdekken en erop leren gaan vertrouwen. Om zo meer van je ware zelf te gaan ontdekken, meer de regie over je eigen leven te krijgen, de positie van innerlijk leiderschap in te nemen en ook te gaan leven, dat is waar deze training over gaat.

Je intuïtief weten herontdekken kan echter niet zonder bewustwording. Bewust worden wie je werkelijk bent en vooral ook wat je niet bent maar nog wel leeft. En dan hebben we het over je overlevingspatronen, belemmerende valse overtuigingen\inprentingen, trauma's of beter gezegd je spreekwoordelijke rugzak. In deze training dus ook veel aandacht voor het bewust worden hiervan, leren hoe deze los te laten en vervolgens ook te doen. Immers alleen hierdoor zal er meer innerlijke ruimte en stilte komen om je innerlijke hartenstem weer te horen en leven.

Je intuïtief weten inzetten tijdens je werk of als ondernemer zal resulteren dat je veel efficiënter en makkelijker de juiste keuzes kunt maken. Je zult makkelijker kunnen communiceren met anderen omdat je veel sneller door hebt wat een ander werkelijk bedoeld. Maar ook of de ander oprecht en authentiek is, wat iemands werkelijke beweegredenen zijn, wat iemands sterke - zwakke punten zijn of wat iemands diepere behoeftes zijn zodat je adequaat hierop kan inspelen of op acteren. Verder zal je merken dat je creativiteit, oplossingsmogelijkheden en het potentieveld wat je ziet enorm veel groter worden. Dit is dan ook de reden waarom deze training steeds vaker ook door werkgevers wordt vergoed.

Het is een down to earth training waarbij je wordt uitgedaagd nieuwe waarheden te onderzoeken. Wat overigens best spannend kan zijn maar voorwaarde is voor werkelijke groei. Daarbij wordt zoveel mogelijk een praktische brug geslagen tussen wat je al kent en datgene wat je als nieuw ervaart. Hoewel er stukjes theorie aan bod zullen komen bestaat de training voornamelijk uit leren door ervaren.


In de training komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod.:


 • Bewust worden & thuiskomen bij jezelf en focus op het NU;
 • Je innerlijk waarnemen en schouwen;
 • Innerlijk leiderschap en regie over je eigen leven;
 • Bewustwording van onzuivere energie uitwisseling tussen mensen - energygames;
 • Bewust worden en loslaten van overlevingspatronen, trauma's & valse overtuigingen;
 • Bewust worden van de afleidingen en verleidingen in je leven;
 • Ruimer begrip van energie & 't waarnemen en ervaren van energie;
 • Vanuit de stilte luisteren naar je intuïtieve (ge)weten stem;
 • Bewust worden van oordelen, het omdraaien en de kracht van de vergeving;
 • Hoe je perspectief en wat jij gelooft je ervaring bepaald;
 • De gevangenis van het dualistische plus-min veld;
 • Bewustwording van synchroniciteiten.


Afhankelijk van de groepssamenstelling en de groepswensen kunnen bepaalde onderdelen er worden uitgelicht of anderen worden toegevoegd. Een persoonlijke reading en een energetische facilitatie (healing) vanuit het Christus bewustzijn zullen een standaard onderdeel vormen van elke trainingsdag als ondersteuning bij jouw innerlijk proces.

De training draait nu voor het vijfde seizoen en bestaat uit 6 zaterdagen waarvan 1 per 4 weken. Op deze manier is het makkelijker om in te plannen en de tijd ertussen geeft de mogelijkheid om de onderwerpen die aan bod zijn geweest verder te onderzoeken, te ervaren, te oefenen en te integreren. Je gaat immers in een proces van verandering en verandering kost tijd. Na afloop van een elke dag krijg je praktische oefeningen\opdrachten mee om mee aan de slag te gaan.

Deze training is praktisch en ervaringsgericht. Naast theorie zal er vooral veel aandacht gegeven worden aan het bewust worden. Alles in deze training draag ik uit als ervaringsdeskundige.

Wil jij onderzoeken of deze training bij je past en of er een klik is met mij als je coach/trainer?

Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek

aan via email of telefoon of het contactformulier .


Wil jij deze training liever 1:1 volgen en doen op momenten die beter passen? Dat kan!

Kijk dan op: Individuele training/cursusWat levert het je op?

Aan het eind van de training zul je meer regie hebben over je eigen leven. Je zal beter in contact zijn met je intuïtief weten, innerlijk leiderschap en makkelijker met meer zelfvertrouwen keuzes kunnen maken vanuit je hart. Je zal meer in contact zijn met je ware innerlijke stem en ernaar handelen waardoor dingen in je leven meer zullen stromen. Je zal je vitaler voelen, meer gecenterd, gezonder, innerlijk rustiger en meer plezier leven. Bovendien heb je een groot aantal praktische handvatten tot je beschikking om dit in het dagelijks leven (privé of professioneel) nog verder uit te bouwen. Verder zul je als professional merken dat je mogelijkheden in belangrijke mate zijn uitgebreid en verdiept.


Voor wie?

Voor iedereen van 18 jaar en ouder die bereid is naar zichzelf te kijken, open staat voor nieuwe waarheden, verantwoordelijkheid neemt voor zichzelf en de wil heeft om te veranderen, (nog) meer in contact wil komen met zijn innerlijke intuïtieve stem (verder)en er op wil leren te vertrouwen bij het maken van keuzes..

Er is voor deze cursus geen specifieke vooropleiding\kennis of ervaring nodig en is ook uitermate geschikt voor (hooggevoelige) mensen wiens intuïtie nog geen volledig geïntegreerde kwaliteit is in het leven.

Naast de gesprekken verdient het de aanbeveling om minimaal 25 minuten per dag te reserveren voor het doen van opdrachten\oefeningen. Dit naast de bereidheid om zich de stof, die tijdens het traject geleerd en beoefend is te integreren in het dagelijkse professionele en ook privé leven.

Mocht je vragen over de geschiktheid en toepasbaarheid van deze training voor jou, over de inhoud of over hoe je dit financieel met je werkgever zou kunnen regelen mag je natuurlijk altijd bellen of mailen. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek van een uur.


Praktische infoData & Locatie


op dit moment alleen als individuele training beschikbaar


Tijden
10:00-17:00 (inloop vanaf 9:45)

Groepsgrootte


6-8

Zelf mee te nemen
Lunch - Schrijfspullen


Investering in jezelf


€ 650,-

De trainingskosten zijn aftrekbaar als studiekosten van de inkomstenbelasting.

Wordt veelal vergoed door werkgevers als onderdeel van het persoonlijk ontwikkelingsbudget.

De vergoedingen zijn inclusief BTW.

Gespreid betalen is mogelijk.Leveringsomvang


6 dag bijeenkomsten

tussentijdse ondersteuning per mail\telefoon

trainingsmap met theorie\kennis en oefeningenOpgave


via email