Training Terug naar je Essentie

Een innerlijke weg naar een diepe innerlijke stilte, vrede, vrijheid en waarheid. • Ben jij toe aan next level in je leven? Een meer verhevener levensverhaal?


 • Voel jij diep van binnen dat een betere versie van jezelf wil gaan opstaan?


 • Ben jij toe aan een liefdevoller leven die meer op een gelegen waarheid is gebaseerd, met meer innerlijke rust, vrede, vrijheid en zingeving?


 • Vraag jij je regelmatig af wie je nu eigenlijk werkelijk bent en wat de bedoeling is van jouw leven?

 • Ben jij er aan toe om de je ware bron zelf\het lichtwezen in je in jou te herinneren en te gaan leven?

 • Ben jij bereid je zielentrauma’s op te lossen die daar eventueel nog voorliggen?

 • Ben je bereid verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gedrag en ben je er aan toe om een nieuw meer waarachtig leven te beginnen?

Dan is deze intense life changing half jaar training wellicht iets voor jou! In een kleine veilige groepssetting maak je in een half jaar (6 zaterdagen) een krachtige transformatieve reis die je leven zal veranderen.


 • A
 • A
 • A

Inhoud

In deze training krijg je de gelegenheid om contact te maken met je dieper gelegen harte\zielenstem om je verbinding met de bron\Christus in jou (verder) te gaan herinneren en herstellen. Je komt meer in contact met wie je werkelijk bent, wilt en hier komt 'doen'. De weg naar je essentie is een volstrekt innerlijke weg. Een weg waarin je steeds meer en meer een diepe innerlijke stilte, vrede en rust gaat ervaren en ook gaat uitstralen. Een weg waarbij je in vertrouwen steeds meer laat leiden door die diepe innerlijke stem en je ondersteund zult voelen door een steeds groter wordende stroom aan synchroniciteiten. Een weg van innerlijke bevrijding en soevereiniteit.

Een weg waarop je onlosmakelijk ook uitgedaagd wordt om te gaan zien wie je niet bent maar (nog) wel leeft. Met honderd procent eerlijkheid te kijken naar je zelf, hoe pijnlijk en confronterend soms ook. De ego-delen die je niet werkelijk bent laten boven komen in je bewustzijnsveld, ze te aanschouwen, ze de aandacht te geven die ze verdienen om er vervolgens afscheid van te nemen.

Door de ruimte die je daarmee maakt krijg je meer contact met je kern, met de bron, de Christus in je. Je krijgt hierdoor in eerste instantie meer zicht op je ziel- en zielenkwaliteiten en vervolgens met je essentie\de bron in jou. Dat alles geeft input voor een nieuw script voor je leven, de nieuwe Jij. De nieuwe jij die verder gaat dan je kleine ikje en in het teken staat van het meer gaan leven van het stralende lichtwezen wat je in werkelijkheid bent. Vervolgens zal je in deze training uitgedaagd worden om dit nieuwe script ook daadwerkelijk, geleid vanuit die diepe innerlijke stem, te gaan leven. Hierbij wordt je geholpen om je moed en geduld te cultiveren zodat je de noodzakelijke veranderingen in je leven kunt gaan vormgeven. Dat alles zonder je te laten afleiden, in vrijheid en vol vastberadenheid, focus en gepaste discipline tezamen met een open hart en een zachte omhulling de verandering toe te laten.

Je wordt bij dit hele proces vanuit de training ondersteund met kennis, heldere aanwijzingen en allerlei oefeningen, suggesties, simpele inzicht verhogende manieren van aanpak en persoonlijke opdrachten.

In deze training komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:


 • In contact komen met je diepere intuïtieve weten\geweten;
 • De drie bewustzijn niveau's van de mens;
 • Metafysische energetische natuurwetten binnen de creatie;
 • Bewust worden van (je) afleidingen - misleidingen en ontkenningen;
 • Opruimen en los laten van je belemmeringen\(zielen)trauma's/bevlekkingen;
 • De gevangenis van het dualistische plus-min creatie veld;
 • Het zelf helend vermogen;
 • Het bewegen naar het nulpunt van je wezen;
 • Overgave aan de bron\de Christus\het lichtwezen in jou;
 • Overgave versus controle;
 • De grote innerlijke en uiterlijke schoonmaak
 • Suggesties bij het volgen van je pad naar innerlijke vrijheid;
 • Leven volgens de natuurlijk orde, als rechtvaardig mens;
 • Beoefenen en leven van de lichtkwaliteiten;
 • Oplossen van je persoonlijkheid en beoefenen van ware dienstbaarheid;
 • Persoonlijke "opdrachten" ter bekrachtiging en herinneren van je Essentie;


Afhankelijk van de groepssamenstelling en de groepswensen kunnen bepaalde onderdelen er worden uitgelicht of anderen worden toegevoegd.


Een reading gericht op jouw ontwikkelings (zielen)proces vanuit het Christus bewustzijn vormt een standaard onderdeel van elke trainingsdag als ondersteuning.

In de training wordt een praktisch focus op je dagelijks leven gehanteerd en is ervaringsgericht opgezet. Naast kennisoverdracht wordt je vooral uitgenodigd zelf te gaan ervaren, bewust worden, te oefenen en in volledige vrijheid diepere waarheden te ontdekken.

Vanwege de intensiteit van de training bestaat de groep uit maximaal 6 deelnemers.

Alles in deze training draag ik uit als ervaringsdeskundige.

De training draait nu voor het derde seizoen en bestaat uit 6 zaterdagen waarvan 1 per 4 weken. Op deze manier is het makkelijker om in te plannen en de tijd ertussen geeft de mogelijkheid om de onderwerpen die aan bod zijn geweest verder te onderzoeken, te ervaren, te oefenen en te integreren. Je gaat immers in een proces van verandering en verandering kost tijd. Na afloop van een elke dag krijg je praktische oefeningen\opdrachten mee om mee aan de slag te gaan.
Wil jij onderzoeken of deze training bij je past en of er een klik is met mij als je coach/trainer?

Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

via email of telefoon of het contactformulier .


Wil jij deze training liever 1:1 volgen en doen op momenten die beter passen? Dat kan!

Kijk dan op: Individuele training/cursusWat levert het je op?

Op eind van deze training is je leven veranderd. Ben jij meer wie je werkelijk bent. Heb je afscheid genomen van dingen in en buiten jou die jouw werkelijke zijn in het nu niet meer dienen. Ben je meer en dieper in contact met de bron\Christus in jou\je essentie en ben je op pad deze te leven en steeds verder te ontdekken en te verdiepen. Je leeft een veel meer intuïtief geleid leven in een grotere stroom van synchronicitieten. Verder zal je meer zingeving in je leven hebben geïntegreerd, ervaar je een leven met meer en diepere innerlijke rust, onvoorwaardelijke liefde, meer vitaliteit\gezondheid, vervulling en meer algemeen welbevinden. Kortom je zult meer leven.


Voor wie?

Voor iedereen van 21 jaar en ouder die op zoek is naar zingeving in het leven, die wil weten en ontdekken wie hij\zij nu werkelijk is. Voor diegene die in contact wil komen met zijn diepere ware zelf, de bron\Christus en die ook waarachtig wil gaan leven.

Daarbij is het van belang dat je je al een tijdje begeeft op het pad van innerlijke groei en bewustwording en dat je al redelijk in contact bent met je intuïtie en je mentaal\emotioneel redelijk stabiel bent.

Een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek is onderdeel van de inschrijving voor deze training. Het hebben gevolgd van de trainingen Intuïtief Bewustworden I en II zijn een goede basis om mee te starten maar geen voorwaarde.

Vanwege de intensiteit en uitwerking van de training is deze training alleen geschikt voor degene die veranderingen in zichzelf niet uit de weg gaan maar verwelkomen.

Naast de trainingsdagen is het van belang dat je bereid bent om minimaal 30 minuten per dag te reserveren voor jezelf, voor het doen van diverse oefeningen/opdrachten, te reflecteren en naar binnen te keren. Dit naast de bereidheid om zich de stof, die tijdens de training geleerd en beoefend is te integreren in het dagelijkse persoonlijke en professionele leven.

Mocht je vragen over de geschiktheid en toepasbaarheid van deze training voor jou, over de inhoud of over hoe je dit financïeel met je werkgever zou kunnen regelen mag je natuurlijk altijd bellen of mailen.


Praktische infoData & Locatie


Op dit moment is deze training alleen als individueel traject beschikbaar.Tijden
10:00-17:00 (inloop vanaf 9:45)

Groepsgrootte


6

Zelf mee te nemen
Lunch - Schrijfspullen - Matje om op te liggen - Evt. extra paar sokken, sloffen en/of dekentje


Investering in jezelf


€ 650,-

De trainingskosten zijn aftrekbaar als studiekosten van de inkomstenbelasting.

Wordt veelal vergoed door werkgevers als onderdeel van het persoonlijk ontwikkelingsbudget.

De vergoedingen zijn inclusief BTW.

Gespreid betalen in 6 termijnen is mogelijk.Leveringsomvang


6 dag bijeenkomsten + tussentijdse ondersteuning per mail\tel + trainingsmap met theorie\kennis en oefeningenOpgave


via email