Training Innerlijk Leiderschap

Van innerlijke beperkingen naar vrijheid.

Wake up call voor je natuurlijk innerlijk leiderschap. • Ben jij in een positie van leider? In je professie of als hoofd van het gezin of ander zins? En merk je dat je het niet makkelijk afgaat, dat het niet stroomt, je er keihard voor moet zwoegen, je altijd achter de feiten aan loopt, niet echt het gevoel hebt dat anderen naar je luisteren, je zien of dat anderen je niet echt vanuit vrije wil je volgen en gemotiveerd zijn?


 • Ben jij het eeuwige twijfelen, de hoge pieken en diepe dalen, je heen- en weer schietende gedachten en emoties, het moeten gevoel, je angsten, je op en neer gaande gezondheid en vitaliteit en het niet stromen in je leven zat?


 • Heb jij het gevoel niet de regie ofwel de leiding over je leven te hebben? Heb jij genoeg van de struggle, het vechten, het vluchten, het zorgen maken, de innerlijke onrust, de stress in je leven?


 • Ben jij bereid super eerlijk naar jezelf te kijken, de valse ik-stemmetjes in jou te ontmaskeren, los te laten en te veranderen?


 • Ben jij bereid vanuit een innerlijke standvastige keuze vanaf nu te gaan voor de leiding van je dieper gelegen stem van het weten? En luisterend naar die innerlijke stem je keuzes meer te maken vanuit waarheid, vrijheid en ware liefde?


 • Ben jij klaar om je te bevrijden van je innerlijke belemmeringen en de leiding over je leven (terug) te pakken?


Dan is deze intensieve transformerende training
wellicht wat voor jou!


 
 • A
 • A
 • A

Algemeen

Innerlijk leiderschap of regie over je eigen leven, gaat over vrijheid. Innerlijke vrijheid wel te verstaan. Wat gepaard gaat met een grotere innerlijke rust en vrede, vitaliteit, gezondheid en het ervaren dat het leven meer stroomt. Je gaat het leven meer tegemoet vanuit een dieper vertrouwen en weten dat alles wat het leven je voorschotelt\spiegelt een mogelijkheid tot innerlijke bevrijding in zich draagt. Je gaat ook meer vertrouwen in de voorzienigheid van het leven door de kleine wondertjes die je daarin gaat meemaken. Wat op zichzelf maakt dat je vertrouwen alleen maar meer groeit en je zorgen afnemen. Je aandacht is meer gericht op eenheid, minder op jezelf maar meer wat je waarachtig voor een ander kan betekenen. En als je een leidersfunctie in de buitenwereld hebt ga je merken dat je meer gezien wordt, mensen je zullen volgen en je als voorbeeld zien, dingen zullen veel makkelijker gaan en zult meer vervulling ervaren.


Inhoud Training

Deze training staat in het teken van verkennen, het krijgen van inzichten en van praktische tips en tools om vanaf nu je leven meer vanuit ware vrijheid te gaan leven. Om meer die innerlijke vrijheid te ervaren is het van belang om te ontdekken in jezelf wat er nog in de weg staat. Dus dat je zicht krijgt op je innerlijke belemmeringen bestaande uit reactieve gedragspatronen, emoties, gedachtes, (zielen)trauma's, angsten en geloof in de wereld van de dualiteit. Oftwel het leven vanuit je valse ik/ego en eigen belang. Door inzicht kun je ga je het herkennen in je dagelijks leven en kun je anders en vooral bewuster gaan kiezen in plaats vanuit een automatisme te reageren en te doen. Vanuit deze bewuste keuzes ontstaat het loslaten van de eerdere genoemde belemmeringen en dat je meer vanuit eenheid gaat handelen wat maakt dat je leven meer gaat stromen.


Onderwerpen die voorbijkomen in deze training:

 • De aarde met zijn 7.5 miljard werelden;
 • Wie of wat bepaalt jouw wereld? Wie staat er in jouw leven aan het roer?
 • De gevangenis van gedachten, emoties en het ego oftewel het ik;
 • Hoe ontstijg je het spel van de dualiteit?
 • Jouw toneelspel en je maskers;
 • Ontmaskeren van de valse stemmetjes in jou door bewustwording, waarneming en herkenning;
 • Loslaten van de patronen\programma's achter het toneelspel en maskers;
 • Dualiteit versus het nulpunt;
 • Je denken als verhalen machine;
 • De enig ware stem van je innerlijke weten\GPS;
 • Leiding geven en leven vanuit het eenheidsbewustzijn.


Terugkerende elementen op elke trainingsdag zijn:

 • Theorie ter ondersteuning van de bewustwording;
 • Bespreken\openbaren van praktijkervaringen om zo tot meer inzicht te komen en van elkaar te leren;
 • Maandelijkse opdrachten en oefeningen voor thuis.


Durf jij dit avontuur aan en heb jij de moed jezelf innerlijk te bevrijden?

Uiteraard is de beweging naar innerlijk leiderschap een proces die tijd en veel oefening vergt. Daarom zijn ook de 6 trainingsdagen verdeeld over 6 maanden zodat je in de tussenliggende tijd voldoende ruimte hebt om te oefenen, tot verdiept inzicht te komen, te integreren, te transformeren en je innerlijke verandering te borgen.

Deze training is praktisch en ervaringsgericht. Naast theorie zal er vooral veel aandacht gegeven worden aan het bewust worden aan de hand van de praktijk, het dagelijks leven met al zijn spiegelingen en mogelijkheden tot bevrijding en het waarachtig leiding te nemen over je leven (dus ook werk).
Wil jij onderzoeken of deze training bij je past en of er een klik is met mij als je coach/trainer?

Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek

aan via email of telefoon of het contactformulier .


Wil jij deze training liever 1:1 volgen en doen op momenten die beter passen? Dat kan!

Kijk dan op: Individuele training/cursus
Wat levert het je op?

Aan het eind van de training zul je meer regie hebben over je eigen leven. Je zal beter in contact zijn met je innerlijk leiderschap en makkelijker met meer zelfvertrouwen en vanuit innerlijk rust keuzes kunnen maken. Je zal meer in contact zijn met je ware innerlijke stem en ernaar handelen waardoor dingen in je leven meer zullen stromen. Je zal je vitaler voelen, meer gecenterd, gezonder, innerlijk rustiger en meer plezier leven. Bovendien heb je een groot aantal praktische handvatten tot je beschikking om dit in het dagelijks leven (privé of professioneel) nog verder uit te bouwen.

Als je een leidersfunctie in de buitenwereld hebt ga je merken dat je meer gezien wordt, mensen je zullen volgen en je als voorbeeld zien, dingen zullen veel makkelijker gaan en zult meer vervulling ervaren.


Voor wie?

Voor iedereen van 18 jaar en ouder die bereid is naar zichzelf te kijken, open staat voor nieuwe waarheden, verantwoordelijkheid neemt voor zichzelf en de wil heeft om te veranderen.

Er is voor deze training geen specifieke vooropleiding\kennis of ervaring nodig.

Naast de gesprekken verdient het de aanbeveling om minimaal 20 minuten per dag te reserveren voor het doen van opdrachten\oefeningen. Dit naast de bereidheid om zich de stof, die tijdens het traject geleerd en beoefend is te integreren in het dagelijkse professionele en ook privé leven.


Praktische info
Data & LocatieGroepstraining:

za 24 sept -22 okt - 26 nov - za 17 dec - za 28 jan - za 25 feb

van 13:00-17:00

Renkum, Broedplaats

Deze training is verder ook individueel te volgen.

InTune Praktijkruimte DoesburgGroepsgrootte


6-8

Zelf mee te nemen
Schrijfspullen - LunchInvestering in jezelf


€660 (bij groepstraining)

De trainingskosten zijn aftrekbaar als studiekosten van de inkomstenbelasting.

Wordt veelal vergoed door werkgevers als onderdeel van het persoonlijk ontwikkelingsbudget.

De vergoedingen zijn inclusief BTW.

Gespreid betalen is mogelijk.
Leveringsomvang

6 trainingsmiddagen

tussentijdse ondersteuning per mail\telefoon

trainingsmap met theorie, oefeningen en suggesties
Opgave


zie onderInschrijven voor de training

Mocht vragen hebben of een wens tot contact te hebben over deze training dan kun je het standaard contactformulier gebruiken.

Wil je je inschrijven voor de training is het verzoek het onderstaande formulier in te vullen.

Velden met een * zijn verplicht