Training Activatie en Herstel van je

Zelf Helend Vermogen

Het herstellen van de balans, je gezondheid en het stromen in je leven. • Ervaar je problemen met je gezondheid, zoals bijvoorbeeld allerlei vage klachten, chronische energie tekort, hoofdpijnen of andere (chronische) vormen van fysiek ongemak en lijkt niets echt te helpen?


 • Loop je aan tegen angsten, gevoelens van eenzaamheid, depressie/neerslachtigheid, HSP ongemakken, woede/boosheid/veelvuldige irritatie en andere ongemakken in je zijnstoestand?


 • Wordt jij regelmatig geconfronteerd met het niet stromen in je leven op welk vlak dan ook (relaties, werk, etc)?

 • Weet/voel jij diep van binnen dat er een grotere waarheid is achter elke vorm van ziekte, onbalans en niet stromen en wil je dat onderzoeken en de onbalans oplossen?


 • Ben jij op zoek naar de diepere betekenis achter ziekte, onbalans en het niet stromen in je leven?


 • Wil jij je zelfhelend vermogen van je lichaam en ziel activeren om zo de balans en dus ook het stromen in je leven te herstellen?

 • Wil jij als therapeut, coach, begeleider en zorgprofessional meer weten over het zelfhelend vermogen om dit eerst toe te passen op jezelf en je eigen situatie en vervolgens ook professioneel in wil zetten ten bate van je cliënten?


Dan is deze training dan iets voor jou! In een kleine veilige groepssetting maak je in een krachtige transformatieve reis die je leven zal veranderen.


 • A
 • A
 • A

Over de Training

Deze training is voor al degene die meer willen weten over het zelf helend vermogen van lichaam en ziel en dit zelfhelend vermogen in zichzelf willen activeren. De training is opgebouwd uit 3 delen waarin je stap voor stap je zelf helend vermogen gaat herstellen zodat de onbalans, ziekte, het niet stromen in je leven de gelegenheid krijgt om zich op te lossen of in ieder geval sterk zullen kunnen verbeteren.

Deel 1 Introductie

Het eerste deel bestaat uit een introductie en is een algemene beschouwing over het zelfhelend vermogen. Wat is de diepere betekenis achter ziekte, onbalans en het niet stromen in je leven? En hoe kan je vanuit dat perspectief het zelf helend vermogen van je lichaam en je ziel activeren en zijn werk laten doen? Wat is de link met je gedrag (dat wat je doet, zegt, denkt en voelt)?

In deze introductie maak je kennis met een andere kijk op onbalans en ziekte en krijg je praktische handvatten om hier gelijk mee aan de slag te gaan in je dagelijks leven. Dit deel bestaat uit 1 zaterdag. Na deze eerste trainingsdag ken je het basisprincipe en heb je de eerste handvatten voor activatie van je zelfhelend vermogen tot je beschikking.

Deel 2 De grote schoonmaak

Het tweede deel, welk bestaat uit drie trainingsdagen wordt ook wel de grote schoonmaak genoemd en daarin staat zowel letterlijk als figuurlijk het opruimen van je de levensstroom beperkende aspecten in jou centraal. De periode tussen de trainingsdagen wordt gebruikt om middels oefeningen en opdrachten het geleerde te integreren in je dagelijkse praktijk.

Deel 3 Bevorderen van de vrije levensstroom

Dit deel wat uit 2 trainingsdagen bestaat zal gericht zijn op het bevorderen van de vrije levensstroom in jezelf en het actief gaan communiceren met en overgave aan je groter innerlijk bewustzijn.


Het doorlopen van deze modules brengt je in zeer krachtige transformatieve innerlijke reis die je leven en je kijk op het leven zal veranderen in de mate dat jij er voor open staat en aan kan.

De onderwerpen die zoal bij de verschillende modules aan orde komen zijn:


Deel 1: Introductie ZHV (1 dag)

 • 3 bewustzijnsniveaus van de mens;
 • natuurlijke orde en de vrije levensstroom;
 • belemmering van vrije levensstroom en relatie met gezondheid;
 • relatie toestand van de ziel en fysieke en psychische gezondheidsproblemen: wat heeft de onbalans jouw te zeggen?;
 • waarnemer worden van jezelf en starten met creëren van ruimte, rust en stilte in je dagelijks leven en in jezelf.


Deel 2: De grote schoonmaak - Opruimen van de vrije levensstroom beperkende aspecten in jezelf (3 dagen)

 • energy games / intermenselijke energiespelletjes -> bewust worden en stoppen;
 • bewust worden - erkennen\herkennen - begrijpen - loslaten van beperkende gedragspatronen-programma's zoals o.a. belemmerende geloofssystemen, gedachten en emoties;
 • opruimen van losse eindjes uit je verleden;
 • oordelen en controle;
 • (zielen)trauma's;
 • de stoffelijke en ziele schoonmaak.


Deel 3: Bevorderen van de vrije levensstroom in jezelf (2 dagen)

 • Luisteren naar je stem van je geweten/ intuïtief weten;
 • Herstellen van de eenheid in jou;
 • Communicatie met en overgave aan je diepere innerlijke stem;
 • Beoefenen van de vrije levensstroom gedragingen.


Elke trainingsdag zal worden ondersteund met een korte persoonlijk reading gericht op jouw innerlijk ontwikkelingsproces. Verder is er elke dag ruime aandacht voor het komen in je innerlijke stilte en het oefenen van de waarnemer zijn van jezelf welk essentieel zijn voor het activeren van je zelf helend vermogen. Daarnaast krijg je bij elke trainingsdag een hand-out met de besproken theorie/kennis mee naar huis en wordt je voorzien met de nodige oefeningen, opdrachten en suggesties om het geleerde in de dagelijkse praktijk te integreren.Je komt immers in een proces van verandering en verandering kost tijd. In deel 2 en 3 zal ook een energetische facilitatie (healing) vanuit het Eenheids\Christusbewustzijn een standaard onderdeel vormen. Afhankelijk van de groepssamenstelling en de groepswensen kunnen bepaalde onderdelen er worden uitgelicht of anderen worden toegevoegd.

De totale training bestaat uit uit 6 zaterdagmiddagen waarvan 1 per 4 weken. Op deze manier is het makkelijker om in te plannen en de tijd ertussen geeft de mogelijkheid om de onderwerpen die aan bod zijn geweest verder te onderzoeken, te ervaren, te oefenen en te integreren. Deze training is praktisch en ervaringsgericht. Naast theorie zal er vooral veel aandacht gegeven worden aan het bewust worden. Alles in deze training draag ik uit als ervaringsdeskundige.

Wil jij onderzoeken of deze training bij je past en of er een klik is met mij als je coach/trainer?

Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek

aan via email of telefoon of het contactformulier .


Wil jij deze training liever 1:1 volgen en doen op momenten die beter passen? Dat kan!

Kijk dan op: Individuele training/cursus 

Wat levert het je op?

Aan het eind van de training zul je meer in contact zijn met de waarheid in jezelf en ernaar handelen waardoor dingen in je leven meer zullen stromen. Je zal je vitaler voelen, meer gecenterd, gezonder, innerlijk rustiger en meer plezier leven. Bovendien heb je een groot aantal praktische handvatten tot je beschikking om dit in het dagelijks leven (privé of professioneel) nog verder uit te bouwen. Verder zul je als professional merken dat je mogelijkheden in belangrijke mate zijn uitgebreid en verdiept.


Voor wie?

Voor iedereen van 18 jaar en ouder die bereid is naar zichzelf te kijken, open staat voor nieuwe waarheden, verantwoordelijkheid neemt voor zichzelf en de wil heeft om te veranderen.

Er is voor deze training geen specifieke vooropleiding\kennis of ervaring nodig.

Naast de gesprekken verdient het de aanbeveling om minimaal 20 minuten per dag te reserveren voor het doen van opdrachten\oefeningen. Dit naast de bereidheid om zich de stof, die tijdens het traject geleerd en beoefend is te integreren in het dagelijkse professionele en ook privé leven.


Praktische info


Data & Locatie


Groep 2022-2023


za 10 sept - za 8 okt - za 12 nov - za 10 dec - za 14 jan - za 11 feb

Doesburg, Praktijklocatie


Of als 1:1 training op momenten dat het jou uit komt op de locaties Doesburg.Tijden
10:30-15:30 (inloop vanaf 10:15)

Groepsgrootte


4-6

Zelf mee te nemen
Lunch - SchrijfspullenInvestering in jezelf


€660


Trainingskosten zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting

De vergoedingen zijn inclusief BTW

Gespreid betalen is mogelijk.
Leveringsomvang

6 bijeenkomsten + tussentijdse ondersteuning per mail\tel

+ trainingsmap met theorie\kennis en oefeningenOpgave


via email