Futureproof Ondernemen

Start een Gezond en Gelukkig BedrijfsLeven


Tijden veranderen snel en plotselinge veranderingen volgen elkaar rap op. Er is veel onrust en chaos in de wereld en daarmee veelal ook in de mens. Iedereen die een beetje om zich heen kijkt voelt aan zijn water dat er grootse veranderingen op wereldniveau op stapel staan. We zitten in een tijd van een grote transitie bewegend naar een nieuwe wereld die vraagt om een compleet andere aanpak in alles.

Hoe ga jij als kleine ondernemer daarmee om?

Bent je voorbereid op de tijden van grote wereldwijde veranderingen die komen gaan? Of bent onrustig, onzeker, gestrest en probeert je vast te houden aan wat je kent? Of geloof je nog steeds dat alles blijft zoals het was en je gewend was?

Kun je als ondernemer ondanks alles wat er speelt: corona- Oekraïne oorlog - energie en klimaatcrisis - huizen tekort - toren hoge inflatie - wereldse verharding en polarisatie, innerlijk rustig blijven en je ondernemersgeest vrij laten stromen op zoek naar nieuwe wegen en mogelijkheden?

Ben je al op de hoogte van de ingrediënten van het ondernemen in de nieuwe wereld? Ben je als ondernemer en is uw onderneming al klaar voor deze toekomst waarin alles anders zal zijn?


Karin Witte en Guy Andreoli hebben als ondernemers de handen in een geslagen om hun gezamenlijke kennis en visie te delen met alle kleine ondernemers, zzp-ers, mkb-ers en andere geïnteresseerden die antwoorden willen op de bovenstaande vragen.

Karin Witte

Guy Andreoli

In deze speciale gelegenheidssamenwerking organiseren wij op verschillende plekken in Nederland de lezing Ondernemen voorbij de chaos van de wereld waarin zij je meenemen in een reis door het verleden, het heden en de toekomst. We starten de reis in de donkere Middeleeuwen ten tijde van De Zwarte Dood en laten zien hoe grote veranderingen op wereldniveau van alle tijden zijn. Hoe ging men toen om met de alles ontwrichtende wereldwijde pestpandemie? En wat voor een lering kunnen we daar uitrekken voor het hier en nu? Wat betekent dit voor de toekomst? Wat zijn de ingrediënten voor het nieuwe ondernemen? Met andere woorden: hoe kun je jouw bedrijf futureproof maken?

Daarnaast hebben wij een trainingsprogramma ontwikkeld met als basis 'De 10 stappen naar Futureproof ondernemen' waarin we jou stap voor stap ondersteunen om jezelf gereed te maken voor de komende transitie en het ondernemen in de nieuwe wereld.


Lezing

Ondernemen voorbij de chaos van de wereld.

Start een Gezond en Gelukkig bedrijfsLEVEN.

Trainingsprogramma

De 10 stappen naar FutureProof Ondernemen.

Change is coming, ben jij er klaar voor?
Start een Gezond en een Gelukkig bedrijfsLEVEN.