Lezing

Ondernemen voorbij de chaos


van de wereld;


start een Gezond & Gelukkig bedrijfsLEVENWe leven in een tijd dat er nogal veel aan de hand is in de wereld is, denk aan corona, Oekraïne oorlog, energie crisis, stikstofissues, tekort aan woonruimte en overspannen huizenmarkt, klimaatcrisis, torenhoge inflatie, me too beweging, grote misstanden in politiek en het bedrijfsleven die aan het licht komen, steeds verdere groeiende afhankelijkheid van elektriciteit, vrijheidsbeperkende maatregelen en de verregaande polarisatie van de wereld. Je hoeft geen ziener te zijn om te begrijpen dat er zich grote wereldwijde substantiële veranderingen aankondigen die leiden naar wat je zou kunnen noemen een nieuwe wereld.

Ben jij als ondernemer al klaar voor deze grote veranderingen waarin de dingen echt heel anders worden dan we gewend zijn? Ben jij klaar voor de sprong naar een nieuwe wereld?

Speciaal voor alle kleine ondernemers, zzp-ers, mkb-ers en alle andere geïnteresseerden organiseren Karin Witte en Guy Andreoli op verschillende plekken in Nederland een lezing waarin zij u meenemen in een reis door het verleden, het heden en de toekomst. We starten de reis in de donkere Middeleeuwen ten tijde van De Zwarte Dood en laten zien hoe grote veranderingen op wereldniveau van alle tijden zijn. Hoe ging men toen om met de alles ontwrichtende wereldwijde pestpandemie? En wat voor een lering kunnen we daar uittrekken voor het hier en nu? Wat betekent dit voor de toekomst? Met andere woorden: hoe kunt je jouw bedrijf futureproof maken?


Heb je interesse in deze lezing? Wil je deze lezing inzetten voor je eigen ondernemersnetwerk?

Dan ben je van harte welkom om contact met ons op te nemen.

Geplande openbare lezingen:

  • Renkum (nabij Arnhem), de broedplaats op wo 19 okt om 19:30-21:30 (inloop vanaf 19:00)
  • Tiel, data en locatie volgen binnenkort
  • Alkmaar, data en locatie volgen binnenkort