Aanbod trainingen & trajecten

In 10 stappen naar een Futureproof

onderneming;

Change is coming, ben jij er klaar voor?Tijden veranderen snel en plotselinge veranderingen volgen elkaar rap op. Er is veel onrust en chaos in de wereld en daarmee veelal ook in de mens. Iedereen die een beetje om zich heen kijkt voelt aan zijn water dat er grootse veranderingen op wereldniveau op stapel staan. We zitten in een tijd van transitie bewegend naar een nieuwe wereld die vraagt om een compleet andere aanpak in alles.

Hoe ga jij als ondernemer daarmee om? Bent je voorbereid op de tijden van grote wereldwijde veranderingen die komen gaan? Of ben je onrustig, onzeker, gestrest en probeert u vast te houden aan wat u kent? Of gelooft je dat alles blijft zoals het was en je gewend was?

Kunt jij als ondernemer ondanks alles wat er speelt: corona- Oekraïne oorlog - energie en klimaatcrisis - huizen tekort - toren hoge inflatie - wereldse verharding en polarisatie, rustig blijven en je ondernemersgeest vrij laten stromen op zoek naar nieuwe wegen en mogelijkheden?

Bent je al op de hoogte van de ingrediënten van het ondernemen in de nieuwe wereld? Bent je als ondernemer en is je onderneming al klaar voor de toekomst waarin alles anders zal zijn?

Speciaal voor alle kleine ondernemers, zzp-ers, mkb-ers hebben Karin Witte en Guy Andreoli het volgende trainingsprogramma ontwikkeld met als basis de '10 stappen naar Futureproof ondernemen'. Tien stappen naar Futureproof ondernemen' waarin we u stap voor stap ondersteunen om uzelf gereed te maken voor de komende transitie en het ondernemen in de nieuwe wereld.

Het programma bestaat uit 2 groepstrainingen. Groepstraining ‘Het vrijmaken van uw Ondernemersgeest’ waarin de stappen 1 t/m 5 worden behandeld en de groepstraining ‘Het realiseren en uitdragen van een Futureproof onderneming’ waarin de nadruk ligt op stappen 6 t/m 10. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor een geheel op maat gemaakt individueel traject voor u en uw onderneming waarin de 10 stappen de basis vormen.


Ben je geïnteresseerd in het trainingsprogramma, wil je weten of de trainingen iets voor jou zijn en\of wil je vooraf kennismaken met ons als trainers dan ben je van harte welkom om contact met een van ons op te nemen.